Dragos Bucur imprumuta vocea unui personaj animat in Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata

Din ce in ce mai multi actori si vedete din Romania aleg sa dubleze vocile personajelor din desenele animate. In Craiasa Zapezii ii poti recunoastea vocea lui Dragos Bucur.

Unul dintre cei mai titrati actori romani si prezentator al emisiunii de succes ,,Visuri la cheie”, Dragos Bucur revine pe marile ecrane, unde va putea fi auzit in premiera din 6 ianuarie, in interpretarea personajului Rollan din animatia de succes ,,Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata”.

,,Imi place postura aceasta de a dubla, de a juca personaje de desene animate, pentru ca poti sa faci lucruri pe care intr-un film normal sau in teatru nu ai ocazia sa le incerci. In aceasta animatie il interpretez pe Rollan, un personaj foarte extrovertit, care se lupta cu pasiune pentru ceea ce ii place lui si are entuziasmul tineretii.”, a declarat actorul Dragos Bucur despre experienta dublajului si rolul sau din ,,Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata”.

Impreuna cu noul sau prieten, Rollan, Gerda incearca sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor si, din greseala, sunt loviti de vraja focului si a ghetii. Daca la inceput li se pare amuzant faptul ca Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate ingheta orice, curand puterile lor scapa de sub control si trebuie sa gaseasca solutia de a reveni la normalitate.  

Craiasa Zapezii si trolul Orm nu vor lipsi nici ei, insa de aceasta data incurcaturile ii transporta pe toti prin foc si gheata cu mult umor si distractie catre noi lectii de viata pe care cei mici le vor invata.


O animatie distribuita de Freeman Entertainment, „Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata” ii readuce pe Gerda si Kai intr-o noua aventura spectaculoasa din 6 ianuarie in premiera pe marile ecrane.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL