FIFTY SHADES DARKER- primul teaser

Fifty Shades Darker se anunta si mai fierbinte! Iata primul teaser al celui de-al doilea film din serie.

 

Dupa vizionarea ecranizarii best-sellerului Fifty Shades of Grey, fanii romanului s-au impartit in doua tabere: cei nemultumiti si cei partial satisfacuti. Presimt insa ca ambele tabere vor urmari si ecranizarea celui de-al doilea roman din serie, al carui teaser a fost lansat zilele acestea.

Pana de curand nu se stia exact daca va exista o continuare, dar chiar zilele trecute au fost facute publice datele de premiere ale celor doua ecranizari ramase: Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa pe 9 februarie 2018.

In Fifty Shades Darker, Jamie Dornan si Dakota Johnson isi vor relua rolurile Christian Grey si Anastasia Steele, pentru care au cerut marirea salariilor, dar se cauta un nou regizor deoarece Sam Taylor-Johnson a renuntat la proiect. De scenariul celei de-a doua parti se va ocupa sotul scriitoarei E.L. James, Niall Leonard.

Teaserul nu dezvaluie nimic din actiune, ci ni-l arata pe Christian Grey imbracandu-se si punandu-si masca in fata oglinzii.

Teaser Fifty Shades Darker:

FIFTY SHADES DARKER se va lansa de Valentine's Day in 2017.

Cu toate ca a fost aspru criticat, Fifty Shades of Grey a avut incasari internationale de 570 de milioane de dolari, in Romania fiind sold-out in multe cinematografe. Tie cum ti s-a parut?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL