Premierele cinematografice ale saptamanii 17-24 februarie

Urmeaza o saptamana cinematografica plina de suspana! Avem actiune, aventura, horror si comedie! Iata cele 4 premiere ce pot fi urmarite de azi, in cinematografe:

Keanu Reeves este, din nou, imposibil de ucis, regizorul Gore Verbinski te convinge sa vezi cu alti ochi saloanele de SPA si wellness, iar blestemul Samarei, sinistra fata cu parul pe fata, devine viral. Ah, sa nu uitam de belgieni, despre care se spune ca "o fac cel mai bine"!

John Wick 2

John Wick 2 este un sequel regizat de Chad Stahelski, un cascador care a mai lucrat cu Keanu Reeves la filme precum Matrix, Constantine sau Man of Tai Chi. Actiunea are loc la doar o saptamana dupa cea din primul film si ni-l arata pe John care calatoreste la Roma, unde trebuie sa infrunte unul dintre cei mai primejdiosi asasini din lume si se vede fortat sa revina in joc de partea unui fost asociat dornic sa preia controlul unei organizatii secrete de asasini.

A Cure for Wellness

A CURE FOR WELLNESS este un thriller psihologic cu accente horror, care ne spune povestea unui tanar ambitios, interpretat de  Dane DeHaan,  ce va ajunge pacientul unui ospiciu dupa ce porneste in cautarea sefului sau. Acesta a disparut dintr-un centru SPA, din Alpii elvetieni, unde seful sau urmeaza un tratament miraculos dar unde se pare ca se petrec lucruri tare dubioase.

Belgica

Doi frati, Frank si Jo, au pierdut legatura... pana cand Frank incepe sa lucreze in cafeneaua lui Jo. O miscare inspirata, caci Belgica devine repede o oprire obligatorie in viata de noapte a orasului. Succesul pare sa nu aiba limite, cel putin o perioada, caci viata de noapte ajunge sa provoace dependenta.

Rings

SAMARA reinvie, gata sa faca noi victime, in cel de-al treilea din seria THE RING, in care blestemul devine viral, atingand astfel un numar foarte mare de spectatori. Cine o va opri de data asta? Poate Vincent D'Onofrio, ca el este cap de afis…

Ce premiera va tenteaza cel mai mult?

Taguri: premiere cinema

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL