Premierele saptamanii 21- 27 aprilie

E vineri, deci acea zi in care aruncam o privire la filmele care vor avea premiera in saptamana ce urmeaza. Iata care sunt acestea:

Vremea nu prea tine cu noi asa ca e timpul perfect sa ne adapostim intr-o sala de cinema, in compania unui film care sa ne capteze interesul. Cele doua premiere ale acestei saptamani sunt:

THE FATE AND THE FURIOUS
Vedeta saptamanii vine cu cascadorii nebunesti, curse ultrarapide, explozii, urmariri si actiune la limita posibilului. Daca esti fan al seriei, merita sa petreci aproape doua ore cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Dwayne Johnson si Kurt Russell, Charlize Theron, Scott Eastwood si Hellen Mirren intr-o noua aventura pe 4 roti, cea de-a 8-a la numar.

VIZITATORUL

Un horror romanesc, care citeaza din cel asiatic, regizat de Jamil Hendi, cu actiunea plasata intr-un apartament cu o istorie sumbra din Bucuresti, in care joaca Ionut Grama, Oana Irina-Dutu si Andreea Bosneag. Luca si Otilia cauta sa se aseze la oras pentru a se putea intretine si pentru a-si putea croi un drum in viata. Cei doi se muta intr-un apartament care nu e chiar cel mai propice loc pentru a creste un copil. Paranoia, teroarea si psihozele se insinueaza in vietile lor, iar Luca descopera niste adevaruri despre sine, despre apartament si despre lumea de dincolo.

Cate dintre filmele must-see ale acestei luni ati apucat sa vedeti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL