Nu rata primul trailer ENDER'S GAME

Sunteti nerabdatori sa vedeti primul trailer al SFului Ender's Games? Atunci dati play!

Am zis-o si ma repet: anul 2013 e anul SFurilor de calitate!

Ender's Games este ecranizarea unui celebru roman cu acelasi nume scris de Orson Scott Card. N-am citit cartea dar mi-a tot fost laudata si din ce am citit si-n sinopsis, pare sa fie captivanta. In plus, echipa si actorii alesi sa dea viata personajelor, sunt de zile mari!  De regia si scenariul filmului se ocupa cineastul Gavin Hood (Tsotsi, X-Men Origins: Wolverine).

In prim plan avem povestea lui Ender Wiggin, interpretat de Asa Butterfield (Hugo) un copil timid de 10 ani cu un IQ devastator, care este inrolat intr-o scoala de elita unde este pregatit sa lupte impotriva unei invazii extraterestre. Aici va fi instruit de catre legendarul erou Mazer Rackham, interpretat de Ben Kingsley, cu fata complet tatuata, care vede il el salvatorul omenirii.

 Sa lasam vorba si sa vedem trailerul:

In distributie apar actori mari precum Harrison Ford, Ben Kingsley, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld, Viola Davis, Nonso Anozie, Stevie Ray Dillmore, Andrea Powell, Moises Arias, Conor Carroll, Aramis Knight, Brendan Meyer, Jimmy “Jax” Pinchak, Suraj Parthasarathy.

Ender's game va avea premiera pe 1 noiembrie.

Ati citit cartea? Credeti ca filmul se va ridica la acelasi nivel?

Taguri: Ender's Game

4 comentarii

  • 1. Octavian in 08.05.2013 /18:03

    Noiembrie...mai avem multe de vizionat pana atunci...

  • @cris recomand mud cu inima deschisa, cel mai bun film pe care l am vazut anul acesta-pt mine............mr ben imi aduce aminte de captain picard big grin si sf uri ambele

  • @alina- daa, d-abia astept sa-l vad..Shannon & McConaughey imi plac mult iar Take Shelter a fost fff bun. Din pacate filmul nu are o data de premiera si pentru Romaniasad

  • @cris shannon are 5 min in film cred...........dar baietii sunt superbi

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL