S-au pus in vanzare abonamente pentru Festivalul Luna Plina - editia a 2-a

Iubitorii de filme horror sunt sfatuiti prieteneste sa nu-si faca program in perioada 14-18 august. Nu de alta dar fix atunci are loc cea de-a doua editie a unicului Festival de Film horror & fantasy din Romania, Luna Plina.

 

In perioada 14-18 august 2013, la Biertan, judetul Sibiu, va avea loc cea de-a 2-a editie a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNA PLINA”, unicul eveniment din Romania axat în exclusivitate pe cinema-ul horror si fantastic.
Organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si prezentat de Festivalul International de Film Transilvania, „LUNA PLINA” va oferi, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune productii horror si fantastice, deopotriva clasice si moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale sa devina.
Vizionarile vor avea loc in aer liber (Gradina Melies – 1000 de locuri si Cinema Vertigo – 400 de locuri) si în interior (Sala Karloff – 120 de locuri si Studioul Ion Hobana – 180 de locuri). Pe langa pensiunile traditionale din zona (http://lunaplinafestival.ro/content/cazare), cinefilii vor avea la dispozitie un camping modern, precum si un „cartier general”, situat în Piata Mare a orasului, unde se va organiza un targ de mancaruri si bauturi traditionale si produse hand made.
La fel ca la prima editie, pasionatii de filme horror si fantastice vor putea opta pentru bilete unice la pretul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte, sau pentru abonamente cu diferite valori:
Din 14 august - 70 RON abonament proiectii (100 RON cu taxa camping inclusa)
Din 15 august  - 60 RON abonament proiectii (85 RON cu taxa camping inclusa)
Din 16 august  - 50 RON abonament proiectii (70 RON cu taxa camping inclusa)
Primele 50 de abonamente pentru toata perioada cu campare inclusa sunt disponibile la pretul de 80 RON, iar urmatoarele 100 de abonamente – la pretul de 90 RON.
Abonamentele se pot achizitiona de pe www.biletmaster.ro, sistem de vanzare computerizata, care ajuta la procurarea rapida a biletelor de intrare si a abonamentelor.
Prima editie a Festivalului de Film Horror & Fantastic „Luna Plina” a strans, pe parcursul celor 3 zile de festival, 3000 de spectatori, cu 812 bilete si 236 de abonamente vandute. Camping-ul amenajat pentru 400 de corturi a beneficiat de toate dotarile necesare (paza, toalete, dusuri, magazin) si de o terasa nou-nouta – „La tarus” – deschisa pana la ultimul client.
Informatii suplimentare va rugam sa ne vizitati site-ul: http://lunaplinafestival.ro/.

Noi am fost prezenti la prima editie si ne-a placut tare mult!

Taguri: Luna Plina

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL