Serial nou: INHUMANS (teaser)

Marvel ne propune un nou serial, evident, cu supereroi!

INHUMANS este noua isprava cinematografica marca Marvel, sub forma unui serial de 8 episoade ce urmareste o noua echipa de supereroi. Si cand zicem cinematografic nu gresim deloc, chiar daca e vorba de un serial, primele doua episoade au fost filmate in intregime cu camere IMAX, calitatea fiind apropiata de cea a unui blockbuster si vor debuta in cinematografe pe 1 septembrie. Serialul inspirat din benzile desenate Marvel create in 1965, va avea 8 episoade ce vor putea fi urmarite la ABC.

Condusi de Black Bolt, cel a carui voce poate distruge lumi, Inhumans au fost creati de rasa Kree in incercarea lor de a-i transforma in soldati de temut in lupta impotriva imperiului Skrull. Restul echipei este formata din Anson Mount (Black Bolt), Iwan Rheon (Maximus), Serinda Swan (Medusa), Ken Leung (Karnak), Eme Ikwuakor (Gorgon), Isabelle Cornish ( Crystal), Mike Moh (Triton), Sonya Balmores (Auran), Ellen Woglom si Chad James Buchanan.

Iata si primul teaser, fara imagini, in care auzim vocile personajelor:

Primele doua episoade din INHUMANS vor avea premiera pe 1 septembrie, in varianta Imax, urmand ca din 26 septembrie ABC sa difuzeze intreg serialul.

Va interereseaza Inhumans?

Taguri: INHUMANS

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL