Trailer&Poster: Killing Bono

Am dat peste trailerul unei comedii rock'n'roll irlandeze care, daca facem abstractie de accent, se prezinta destul de bine :)
Este vorba de filmul Killing Bono, iar titlul se refera chiar la acel la Bono, adica la liderul trupei U2, dar nu va entuziasmati, ca nu o sa-l vedeti jucand.

Afisul e foarte cool:


 

Killing Bono este o comedie despre doi frati irlandezi care au un vis: sa ajunga vedete rock. Doar ca exista o alta trupa care le face concurenta si care le ia toata gloria. Exact, U2:)
Actiunea filmului se petrece in anii 80, si este inspirata dupa un caz real, mai exact este o adaptare a unui roman autobiografic cu acelasi nume scris de Neil McCormick.    
Filmul este regizat de Nick Hamm (The Hole, Godsend) iar cei doi frati sunt interpretati de Ben Barnes si Robert Sheehan.
Din distributie mai fac parte si Krysten Ritter (Breaking Bad), Pete Postlethwaite, Luke Treadaway. Bono este interpretat de Martin McCann.

Iar trailerul arata cam asa:


In Europa filmul a avut deja premiera in cateva tari (nu si la noi), iar in SUA intra pe ecrane incepand cu data de 4 noiembrie. La noi nu stiu cand sau daca apare.

Alte doua filme care vor aparea anul acesta si care au legatura cu muzica rock a anilor 80 sunt Rock of ages si This must me be the place.
 


8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL