Andreea Balan, super-sexy in costume de baie (galerie foto)

Colaborarea dintre Lee Cooper si Andreea Balan continua si in timpul sezonului estival cu o noua campanie Blue is Back ce are ca star, alaturi de artista, noile costume de baie ale verii 2015.

 

Surprinsa la malul marii de fotograful ei preferat, Andreea Balan isi petrece zilele pe plaja purtand, in diferite combinatii, sutiene si slipi ale brandului britanic. Versatilitatea cromatica a acestora ii permit artistei sa faca multiple mix & match-uri care ii dezvaluie creativitatea si ii surprind starea de spirit.

Jocul stilistic nu se opreste aici! Pentru zilele de vacanta la malul marii cu mult dinamism, Andreea Balan alege sa alature sutienelor si niste perechi de pantaloni scurti din denim. Rezultatul este stylish si senzual, pielea usor bronzata mergand perfect cu nuantele vivante ale pieselor jucause.

Corpul artistei e dezvaluit ca bine lucrat ca de fiecare data si - fiind prezenta la sedinta foto - pot sa va spun ca nu e deloc Photoshop, e un corp lucrat cu multe ore de dans si repetitii.

In ceea ce priveste alegerile de vara pentru costum de baie, recomandam sa alegeti la fel ca Andreea deoarece preturile sunt foarte mici astfel ca puteti incerca mai multe costume din aceeasi colectie.

Ai vazut noua transformare spectaculoasa a artistei?

Taguri: andreea balan

5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL