Alexandra Stan - Thanks for Leaving (Live @ X Sessions)

Dupa modelul Innei, Alexandra Stan porneste o sesiune de live-uri speciale si incepe cu single-ul "Thanks for leaving", una din multele melodii noi lansate de ea.

Alexandra Stan incepe o noua serie live: X Sessions iar primul single ales pentru a primi tratamentul live este "Thanks for leaving". E o sesiune destul de intunecata insa sexy si misterioasa in acelasi timp, solista fiind acompaniata de Viky Red la pian.

Sesiunea "live" de mai jos nu este tocmai live si tocmai asta este motivul pentru care Urban Studio s-a transformat in Urban Live - artistii inregistreaza track-ul audio dinainte in studio, il corecteaza destul de evident cu AutoTune sau alte soft-uri de acest gen iar fanii nu primesc tocmai o versiune live, primesc tot ceva ne-natural. PLAY!

 Daca vrei sa auzi ceva cu adevarat live, asculta inregistrarea cu Lidia Buble cantand "One Day", coverul dupa Arash din noul episod Urban Live.

Iti place "live"-ul Alexandrei Stan, ai vrea sa auzi si "Cherry Pop" sau "Inima de gheata" in X Sessions?


1 comentariu

  • Asa, si? Alexandra canta oricum foarte bine live. Nu inteleg cine sunteti voi sa faceti astfel de comentarii. Cat despre rubrica voastra... mi se pare o mare jignire pentru artisti sa cante la coltul strazii, sa se duca la radio sa cante live ca mai nou se practica asta.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL