Premiera: videoclip Grasu XXL & Alex Velea: "Turnin`"

grasu-xxl-alex-turnin-2

Dupa cum v-am anuntat ieri, azi s-a lansat pe MTV / MTV.ro cel mai nou videoclip Grasu XXL & Alex Velea, "Turnin`". A fost filmat pe 24 noiembrie la studiourile Atlantis, in regia lui Iulian Moga.

Piesa a fost realizata de HaHaHa Production, versurile scrise de Grasu XXL, refrenul de Smiley, instrumentalul facut de Dj Cellblock. Va fi inclusa pe albumul "Oameni" al lui Grasu XXL. Acesta o sa fie lansat anul viitor impreuna cu Cat Music si a fost facut la Okapi Sound. Grasu XXL a declarat:

"Este prima mea piesa in limba engleza. Mi-a facut placere sa scriu versuri si toti cei cu care am colaborat m-au sustinut. Melodia este una de dragoste – asa cum inteleg eu acest sentiment. Imi place foarte mult sa colaborez cu oamenii pe care ii iubesc si ii apreciez: Alex, Smiley, Baxter si toata echipa HaHaHa Production. Imi sunt toti prieteni si era normal ca prietenia noastra sa se concretizeze si in muzica la un moment dat. De altfel, pe album exista si o melodie cu maestrul Smiley care se numeste "Prinde-ne ba daca poti!""

Cateva zeci de poze facute de noi la filmarile clipului puteti vedea AICI iar un video making-of AICI.

Va las acum cu videoclipul... Sper sa apara rapid si la o calitate mai buna. :| L-am pus la calitate buna.


49 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL