Urban Studio, ep. 11 - Blue Nipple Boy - Hot (Inna cover live)

Blue Nipple Boy au inregistrat un cover dupa INNA  - Hot, live pentru un nou episod Urban Studio. Eu zic ca multi vor aprecia varianta asta chiar daca nu le-a placut piesa originala!

De Blue Nipple Boy am auzit datorita acestui cover pe care l-au adus in noul episod Urban Studio. Colega si prietena Dada mi-a dat un link cu un cover dintr-un club al piesei HOT (da, e marele hit lansat de INNA care a innebunit intreaga Europa). Am ramas surprins cand am auzit cum au transformat o melodie dance care mi s-a parut intotdeauna enervanta intr-un pop-rock romanesc cu atitudine.

Varianta lor parca te face sa uiti de greselile gramaticale din versuri. Vizionati mai jos inregistrarea filmat si montat de regizorul nostru, Bimus. La final aveti si un interviu cu membrii trupei, am incercat sa ii prezentam si sa ii cunoasteti mai bine.

Pe site gasiti alte 10 episoade Urban Studio. Cele mai recente intalniri au fost cu Sonichouse, Raluka si Connect-R. Am pregatit deja inca un video pentru saptamana viitoare!

Sunt sigur ca Blue Nipple Boy au multe de spus in muzica romaneasca (aici gasiti cel mai nou single si videoclip al lor, Bear Comes Naked) asa ca noul Urban Studio este doar un inceput.

Ti-a placut? Pe cine ai vrea sa mai auzi la Urban Studio?


10 comentarii

 • 1. Nitu Alexandru in 13.07.2011 /11:25

  Intewresant cover-ul si ash vrea s-o vad pe INNA!!

 • Foarte interesant... au reusit sa faca o piesa funky. Asa zic si eu cover! Cel mai mult imi place instrumentatia, care suna beton si profesionist.

 • Aiurea...din contra, greselile gramaticale si versurile simple si stupide ar trebui sa ramana pe piese "dă club", nu pe ritmuri din astea care ar trebui sa aiba versuri cu sens. Ma rog, fiecare cu parerea lui.

 • Mie mi se pare caraghios laughing

 • nu imi place deloc nici pies originala si nici cover-ul asta. nucontest calitatile vocale, insa cred ca ar fi trebuit sa aleaga o alta piesa... mie mi-ar placea mult sa o aud la Urban Studio pe Antoniahappy

 • ''Am ramas surprins cand am auzit cum au transformat o melodie dance care mi s-a parut intotdeauna enervanta intr-un pop-rock romanesc cu atitudine'' LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

 • Interesant.. suna destul de bine, dar si eu zic ca ar fi trebuit sa aleaga alta piesa sa faca cover.
  Mie mi se pare ca suna a Reggae mai mult.. nu rock big grin

 • HA!! Cica "pop-rock romanesc cu atitudine" rolling on the floor unde-i monden.info cel vechi ? Site-ul asta a devenit o gluma proasta!

 • Serios? voi numiti varianta asta mai buna decat a lu' Inna? laughing
  daca da, atunci aveti ceva personal impotriva ei, nu de alta dar melodia asta a facut treaba buna in topurile straine. Ma rog, gusturile nu se discuta si nici nu trebuie sa ne laudam cu ele in public!

 • 10. Alexandra in 02.02.2012 /00:20

  nu o fi piesa Innei vreo capodopera...dar prefer originalul acestui cover

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL