Skip to content

Urban Studio, ep. 11 – Blue Nipple Boy – Hot (Inna cover live)

Blue Nipple Boy au inregistrat un cover dupa INNA  – Hot, live pentru un nou episod Urban Studio. Eu zic ca multi vor aprecia varianta asta chiar daca nu le-a placut piesa originala!

De Blue Nipple Boy am auzit datorita acestui cover pe care l-au adus in noul episod Urban Studio. Colega si prietena Dada mi-a dat un link cu un cover dintr-un club al piesei HOT (da, e marele hit lansat de INNA care a innebunit intreaga Europa). Am ramas surprins cand am auzit cum au transformat o melodie dance care mi s-a parut intotdeauna enervanta intr-un pop-rock romanesc cu atitudine.

Varianta lor parca te face sa uiti de greselile gramaticale din versuri. Vizionati mai jos inregistrarea filmat si montat de regizorul nostru, Bimus. La final aveti si un interviu cu membrii trupei, am incercat sa ii prezentam si sa ii cunoasteti mai bine.

Pe site gasiti alte 10 episoade Urban Studio. Cele mai recente intalniri au fost cu Sonichouse, Raluka si Connect-R. Am pregatit deja inca un video pentru saptamana viitoare!

Sunt sigur ca Blue Nipple Boy au multe de spus in muzica romaneasca (aici gasiti cel mai nou single si videoclip al lor, Bear Comes Naked) asa ca noul Urban Studio este doar un inceput.

Ti-a placut? Pe cine ai vrea sa mai auzi la Urban Studio?

Citește în continuare