Skip to content

Jurnalul de pranz

 

  • Dupa cateva saptamani bune de negocieri s-a decis ca vocile personajelor din The Simpsons sa ramana neschimbate. Nu stiu despre voi, dar eu nu pierd niciun episod, de fiecare data cand apare. Cei de la 20th Century Fox au semnat contracte pe 4 ani pentru tot staff-ul care da viata micilor simpsoni. Se pare ca acestia vor primi pana la 400,000$ pe luna.

 

 

 

  • S*xul bate recordul! Nu este vorba despre Alina Plugaru, chill! Filmul Sex and the City, care a debutat in cinematografele din intreaga lume week-end-ul care tocmai a trecut, a avut cel mai bun debut pe ecrane al unei comedii romantice si a cumulat, in cele 3 zile, peste 55,7 milioane $. That’s something!

 

  • La multi ani, Wentworth Miller! Actorul vostru preferat din serialul Prison Breaka implinit ieri varsta de 36 de ani. He sure looks good at his age. O sa las fetele sa ii faca urari aici 😀

 

  • David Beckham e bandajat. Cu toate astea, arata in continuare extraordinar si e imbracat genial – exemplul zilei, de la mine. Nu ma hotarasc care arata mai bine, el sau Posh. ;))

 

 

 

  • Prea multe stiri pentru femei. Asta e pentru baieti 😀 Sub deviza Summer sexiest suits, fetele bune ;)) ale lui P.Diddy, Danity Kane, au pozat in costume de baie pentru urmatorul numar al revistei InTouch Weekly. Inafara faptului ca toate 5 sunt damn sxy, aia blonda cu parul mai lung e a naibii de buna. Check\’em out!

 

  • Aveti mai jos poze cu Jessica Alba cu o burtica mare, mare si cu sanii mari, mari. De la scenele s*xy din Sin City si Honey, nu imi imaginam ca o sa vad vreodata asa. Parca sta sa pop-out, dar tot e s*xy, in felul ei. Don\’t call her latina coz she\’ll murder ur dog :))

 

 

 

Pofta buna tuturor celor care iau pranzul acum! 🙂

Citește în continuare