Skip to content

La aniversarea de 10 ani, One Direction face cadou fanilor un website dedicat lor

Fanii One Direction vor avea posibilitatea ca pe 23 iulie, cand trupa aniverseaza 10 ani de la formare, sa descopere online toata povestea membrilor, intr-un website dedicat intregii activitati a trupei.

Pentru orice fan, povestile din spatele concertelor si melodiilor completeaza experienta muzicala. Echipa One Direction va sarbatori aniversarea cu proiectul “1D anniversary”, prin care a pregatit pe langa website si un video aniversar, special pentru fani, cu playlists interactive, dar si cu documentarea trupei de la momentul X Factor pana la lansarea melodiei “History”.

De asemenea, fanii One Direction vor putea sa-si créeze singuri mixtapes pe care apoi le pot distribui pe retelele sociale, melodii rare ale trupei, remixuri, concerte live, aparitii la TV, dar si variante acustice ale melodiilor care i-au consacrat.

Prima despartire a fost in 2015 dupa plecarea lui Zayn Malik, apoi in 2016 fiecare membru al trupei si-a continuat cariera solo, insa trupa este in continuare iubita si ascultata de fani

Cu peste 200 milioane de albume vandute peste tot in lume si peste 21 miliarde de ascultari pe platformele de streaming, cei cinci membrii ai trupei englezo-irlandeza, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, si Zayn Malik au cucerit mereu topurile muzicale internationale cu piesele create. Cinci ani mai tarziu de la despartirea oficiala a grupului, fanii in continuare interactioneaza cu ei pe platformele de social media ale trupei.

Recent, dupa postarile membrilor trupei de pe platformele Instagram si Twitter, atat fanii cat si criticii muzicali se asteapta la o reuniune One Direction, interactiunea dintre cei cinci fiind destul de activa in zona de social media. Desi nu exista momentan nicio informare oficiala despre un astfel de eveniment, din interviurile acordate presei de catre Liam Payne stim ca in aceasta perioada, cei cinci au fost destul de mult in contact.

Citește în continuare