Skip to content

10 evenimente la care puteti participa de 1 Mai pe litoral

Pentru ca minivacanta de 1 Mai ne bate la usa si multi dintre voi au de gand sa isi petreaca aceste zile libere pe litoral, ne-am gandit sa trecem in revista evenimentele la care merita sa bifati attending din Mamaia si pana in Vama.

Nu este un top, ci o avancronica a ceea ce urmeaza sa se intample in perioada 1-4 mai la mare. Am incercat sa acoperim toate gusturile, de la muzica electronica pana la muzica folk, toate statiunile si, nu in ultimul rand, mai multe genuri de activitati, nu numai petrecerile. Sa vedem oferta!

The Mission prezinta 1st of May @ Plaja Mamaia Nord (1-4 mai). Luciano, Carl Cox, Loco Dice, Mirko Loko, Paul Ritch, Radio Slave si Jon Rundell sunt doar cateva dintre numele care compun line-up-ul celor trei nopti pregatite de cunoscutul brand The Mission.

Sunwaves 15 Festival @ Mamaia Nord (1-4 mai). Organizata de Sunrise, in colaborare cu cei de la Kristal Glam Club, cea de-a XV-a editie a festivalului underground Sunwaves le propune clubberilor distractie atat noaptea, cat si in timpul zilei, cu nume precum Ricardo Villalobos, Marco Carola, Raresh, Valentino Kanzyani, Audiofly, Lee Burridge si multi, multi altii.

5 days & 5 nights @ Kudos Beach (30 aprilie-4 mai). Pentru cei care vin in Mamaia sa se distreze, Kudos Beach este un must. Suntem siguri ca va fi plin si anul acesta. DJ-i ca Oxia, SiS, Optick sau Adrian Eftimie vor mixa la Kudos zilele acestea. In plus, organizatorii ne promit party non-stop.

Duba Libre @ El Comandante Vama Veche (30 aprilie-2 mai). Duba Libre sau Mongol Rally va suna cunoscut? Fie ca da, fie ca nu, chiar n-aveti cum sa ratati acesti 3 baieti, impreuna cu Regina Dubei, pe 1 Mai in Vama. Promit party-uri cu instrumente, jocuri pe plaja, plimbari cu duba (cu ideea sa testeze cati oameni pot sa incapa in duba) si apoi o iau de la capat.

Inregistrat in Romania @ Goblin Vama Veche (30 aprilie-4 mai). Reputatul Club Goblin din Vama isi deschide portile pentru aceasta vara cu festivalul Inregistrat in Romania care, asa cum si numele o sugereaza, include in program numai artisti romani: E.M.I.L., Z.O.B., C.T.C., Suie Paparude, Alternosfera etc.

Folk\’n\’Roll @ La Canapele Vama Veche (1-4 mai). Tapinarii, Fara Zahar, Timpuri Noi si Emisia 2 va asteapta La Canapele, unde intrarea este moca. DJ Tuin va mixa in fiecare seara.

Crazy Salsa Fest @ Complex 2D Neptun (1-5 mai). Festival international de dans, in cadrul caruia participantii au ocazia sa se alature unor seminarii cu instructori si antrenori de dans.

1 Mai Tuning Fest @ Plaja Venus-Saturn (1-4 mai). Pe langa expozitia de tuning auto si moto, spectatorii vor putea urmari concursuri de drag racing, drift GP, indemanare auto si moto, car audio, numere de stunt si demonstratii cu piloti profesionisti. Acestora li se adauga petrecerile pana in zori cu DJ Harra. Intrarea este libera

Motul Motorsport Event @ Maritimo Shopping Center Constanta (2-4 mai). Evenimentul reprezinta cea de-a doua etapa a Campionatului National de Karting Dunlop, dar si o sansa pentru spectatori de a vedea demonstratii cu bolizi precum Ferrari 458 Challenge sau Mitsubishi Lancer EVO.

Parada Litoralului Romanesc @ Mamaia-Navodari-Constanta-Eforie-Constanta-Mamaia pe 1 mai. Devenita deja traditie, parada marcheaza startul sezonului estival pe litoralul romanesc. Veti putea vedea masini de epoca, motociclete, masini off-road si de raliu etc.

Pentru lista completa de eveniment, va invitam sa aruncati o privire pe calendarul nostru.

Voi unde va petreceri mini-vacanta de 1 Mai?

Citește în continuare