Skip to content

CONCURS: „120 minute” cu HAARP CORD @ Silver Church

Update: Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare. In urma tragerii la sorti castigatorii celor doua invitatii duble sunt: Catalin si y00syl. Veti primi un e-mail imediat la care va rog sa raspundeti cat de curand posibil.

Asa cum v-am spus ieri cand v-am prezentat promoul lui Sisu cu Pacha, vom avea parte de un concert de zile mari in Silver Church

Sisu, Cedry2k, Pacha Man si Dragonu’ (HAARP CORD) vor da in microfoane pentru prima data in aceasta formula la Silver Church, pe 19 septembrie la un concert ce va dura fix 120 de minute!

Concertul „120 minute” este primul dintr-o serie de mai multe care se vor desfasura in diferite locuri din tara. Monden.Info este partener media al concertului si cum v-am obisnuit, oferim invitatii la eveniment.

Astfel, oferim prin tragere la sorti 2 invitatii duble la concertul „120 minute” din Silver Church care va avea loc in 19 septembrie. Pentru a le castiga trebuie sa ne lasati un comentariu in care sa ne spuneti de ce vreti sa participati la concert, pe care dintre artisti vreti sa il vedeti mai mult si mai mult. Argumentati!

Ultima zi de concurs este 9 septembrie, in 10 septembrie anuntam castigatorii. Va reamintim regulile: NU lasati mai multe comentarii de pe acelasi IP (aceeasi adresa de e-mail) – veti fi exclusi din concurs. Nu participati daca nu puteti ajunge la concert, cu siguranta sunt altii care doresc sa ii vada pe baieti pe scena.

Acestea fiind spuse, va uram succes!

Citește în continuare