Skip to content

Peste 160 de cursuri de vara, online pentru adulti si adolescenti – puteti invata despre arta fotografiei, cea a realizarii de bijuterii sau design interior

Rhode Island School of Design (RISD) pune la dispozitie peste 160 de cursuri online, care vor avea loc la vara, intre 21 iunie si 30 iulie si vor putea fi accesibile oriunde in lume.

Cursurile se tin cu ajutorul platformei Zoom, in timp real sau puteti opta pentru cursuri pe care le puteti urmari atunci cand aveti timp liber. Acestea sunt destinate adultilor si adolescentilor.

In plus, in cadrul RISD Advanced Program for High School Students, liceeni din clasele X-XII pot invata mai multe despre design. Aceste cursuri sunt destinate liceenilor care vor sa urmeze o facultate de arta si vor sa se perfectioneze pentru admitere. Aici sunt doua sesiuni de cursuri, intre 21 iunie si 18 iulie, iar urmatoarea sesiune are loc intre 19 iulie si 15 august. Aceste cursuri online sunt un mix intre cele sustinute live si cele sub forma de inregistrari pe care le veti putea gasi pe internet.

Si adultii pot gasi cursuri din diferite domenii, de la crearea de bijuterii, la pictura sau fotografie.

De exemplu, unul dintre cursuri este “A Midsummer Night’s Dream” – Visul unei nopti de vara. In cadrul acestuia vor fi create costumele personajelor din piesa lui Shakespeare. Piesa include personaje precum zane, domni si domnite, muncitori. Cursul va va purta prin notiuni de design de costum pentru teatru si film, veti intelege mai multe despre importanta personalitatii personajelor in crearea costumelor.

Sunt si cursuri mai tehnice, cum ar fi de exemplu “Adobe InDesign”. Aici veti invata mai multe despre uneltele puse la dispozitia utilizatorilor de catre Adobe: Photoshop, Illustrator.

Un alt curs, “Animation: Beyond Entertainment” este construit in jurul realizarii de animatii, din ce in ce mai intalnite astazi in mediul online. Mai sunt cursuri de moda si identificarea de trenduri in moda, de fotografie si storytelling prin fotografie, de scenaristica sau de design interior.

Puteti studia intreaga oferta a Rhode Island School of Design aici

Citește în continuare