Skip to content

2 zile pana la inceperea Holi Music Color Festival

 Fanii muzicii electronice sunt așteptați, pe 31 mai, în Piața Constituției la cel mai important festival muzical al anului, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL.
 
 
10 ore de muzică non-stop pe mixurile unor nume importante ale scenei muzicale internaționale: Tocadisco, Tom Novy, Claptone, Joris Delacroix, Mantu, Francesco Farfa & Gennaro Scarpato, Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin, plus tone de pudră colorată aruncată în aer. 
 
Maestrul de ceremonii pentru cele 10 ore de super show este George Vintilă, DJ-ul de radio emblematic pentru o întreagă generație.
 
Primul eveniment HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL se anunță un eveniment grandios, sute de oameni urmând să fie prezenți în Piața Constituției de joi seara pentru a aranja locația la standarde internaționale. 
 
Interesul publicului pentru eveniment este unul major, organizatorii primind numeroase mail-uri de la fani ai conceptului din afara Bucurestiului, prin care își anunțau dorința de a fi prezenți la eveniment.
 
Vezi aici mai multe detalii!
Ne vedem la festival!

Citește în continuare

Weekend la castel - TIFF 2014

Sunteti pregatiti pentru cel mai tare Festival de Film al anului? Atunci ia uitati ce surprize ne-au mai rezervat  organizatorii:   Incepand de maine Clujul va fi asaltat de cinefili…

Citeste mai mult