Skip to content

(Video) Aseara (29 mai) Johnny Depp a aparut in concertul din Sheffield al renumitului chitarist Jeff Beck. Imagini cu cele trei piese pe care le-a cantat, cover-uri dupa John Lennon, Marvin Gaye si Jimi Hendrix

Johnny Depp

Johnny Depp a fost invitat special surpriza la concertul lui Jeff Beck din Sheffield, aseara (29 mai), cei doi interpretand cover-uri dupa John Lennon, Marvin Gaye si Jimi Hendrix.

Depp, care asteapta verdictul in procesul sau de defaimare impotriva fostei sotii Amber Heard, a plecat catre Anglia vineri (27 mai) dupa ce au fost audiate pledoariile finale in instanta. O decizie este asteptata la inceputul acestei saptamani.

In timpul interpretarii celor trei cantece, Depp a cantat la chitara alaturi de Beck piesele Little Wing de Jimi Hendrix si What’s Going On de Marvin Gaye, plus cantecul Isolation al lui John Lennon, pentru care el si Beck au inregistrat o versiune de studio in 2020.

Jeff Beck este considerat unul dintre cei mai mari instrumentisti din istorie, revista Rolling Stone, pe a carei coperta a aparut de trei ori, descriindu-l ca fiind „unul dintre cei mai influenti chitaristi din rock”.

Beck a primit premiul Grammy pentru cea mai buna interpretare instrumentala rock de sase ori si pentru cea mai buna interpretare instrumentala pop o data. In 2014 a primit Premiul Ivor Novello al Academiei Britanice pentru contributia remarcabila la muzica britanica. A fost inclus de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame: ca membru al trupei Yardbirds (1992) si ca artist solo (2009).

Johnny Depp isi exprima pasiunea pentru muzica de foarte multi ani, mereu in liga celor mai buni, inclusiv cu supergrupul sau Hollywood Vampires, alaturi de Alice Cooper si Joe Perry de la Aerosmith.

In 2015, acestia au inregistrat cu Paul McCartney, iar Depp apare in videoclipul piesei My Valentine a lui McCartney, cantand si la chitara. Imagini de la acea reprezentatie, care face parte din setul live al lui McCartney din 2013, au fost difuzate in timpul turneului lui McCartney in SUA, pe fondul procesului lui Depp, desi McCartney nu a comentat cazul.

Cu privire la lansarea versiunii lor de Isolation in 2020, Beck a declarat: „Nu am mai auzit nimic despre acest album: „Johnny si cu mine facem muzica impreuna de ceva timp si am inregistrat aceasta piesa in timpul perioadei petrecute in studio anul trecut… veti auzi mai multe de la Johnny si de la mine in scurt timp”. Cu toate acestea, nu au mai existat alte lansari dupa Isolation.

Mai jos imagini din concertul de duminica seara cu cele 3 piese pe care le-a cantat

Citește în continuare