Skip to content

3 seriale pentru telespectatoarele AXN

 

Stiu cat de mult va plac serialele asa ca va aduc o noua supriza din acest domeniu!
AXN dedica serile de miercuri, femeilor. Este vorba de programul Nopti pentru telespectatoare, care include 3 seriale indragite:
Finaluri fericite, Cougar Town (sezonul 2) si Mesaje de dincolo (sezonul 5).

Daca ma intrebati pe mine, eu as spune ca vor fi destui barbati care vor urmari aceste seriale.
Sa le luam pe rand:

Finaluri fericite

Stiti vechea problema: acum ca ne-am despartit trebuie sa ne impartim si prietenii?

Atunci ati inteles cam care e idee noul serial.
Finaluri fericite este o comedie care are in prim plan relatiile in continua schimbare dintr-un grup de prieteni apropiati.

In Finaluri fericite, nunta lui Alex si David ar trebui sa marcheze cea mai fericita zi din viaţa lor, dar David este parasit la altar. Max, Brad, Jane si Penny se intreaba daca trebuie sa aleaga intre cei doi prieteni. Sau grupul are ce trebuie ca sa ramana impreuna chiar si cand fiecare eveniment devine o negociere? Alex si Dave ajung la un armistitiu in cele din urma, dar despartirea lor schimba dinamica in grup si complica vietile tuturor.

Finaluri fericite va avea premiera pe 8 iunie si va fi difuzat, in premiera si în exclusivitate, in fiecare miercuri, de la ora 21:00.
 

Cougar Town

 Ajuns la cel de-al doilea sezon, Cougar Town continua aventurile lui Jules Cobb (Courteney Cox), o mama de patruzeci de ani recent divortata care infrunta provocarile adesea amuzante ale urmatorului capitol din viata ei. Alaturi de ea in aceasta calatorie sunt fiul ei adolescent, fostul sot si prietenii. Impreuna, formeaza familia ei extinsa, disfunctionala, care insa stie sa-si arate sprijinul, chiar daca face asta intr-un mod neasteptat uneori. La inceputul noului sezon, Bobby se confrunta cu realitatea faptului ca Jules se afla intr-o relatie cu Grayson. In timpul asta, Jules are probleme cu noua ei psihiatra, mai ales cand descopera adevarul din spatele metodelor ei.

Sezonul 2 din acest serial va fi difuzat din 8 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 21:30.

 

Mesaje de dincolo

Serialul Mesaje de dincolo, nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare.
In ultimul sezon din Mesaje de dincolo, Melinda (Jennifer Love Hewitt) naste un baietel care vede spirite, iar in timp ce incearca sa-i ofere lui Aiden o copilarie normala si sa-l ajute sa-si inteleaga menirea, Melinda duce o lupta cu o fantoma foarte periculoasa pentru viata copilului ei.

Sezonul 5 poate fi urmarit în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Ce parere aveti despre aceste seriale?

 

Citește în continuare