Skip to content

Un actor a fost impuscat, in aceasta dimineata, pe scena Teatrului din Botosani, in timpul unei repetitii. Conform piesei pe care o repetau un coleg folosea un pistol de tip airsoft.

Victima, actorul Razvan Amitroaie, a fost transportata la spital, stabilindu-se ca a suferit rani minore. Polistii au deschis o ancheta.

Potrivit Botosani News, incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” in timpul repetitiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Razvan Amitroaie (33 ani) a fost impuscat de colegul sau, Marius Rogojinschi. asa cum era in textul piesei, dar pe teava pistolului de tip airsoft a iesit un proiectil.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Botosani, fiind diagnosticata cu traumatism de glob ocular minor.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani au anuntat ca sunt facute cercetari in acest caz. 

“In urma informatiilor aparute in spatiul public conform carora o persoana ar fi fost impuscata, cu o arma tip airsoft, in timpul unor repetitii pentru o scena de teatru, fiindu-i create leziuni minore, politistii din cadrul Politiei Municipiului Botosani si Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase efectueaza verificari pentru a stabili daca au fost incalcate prevederile legale in ceea ce priveste regimul armelor si munitiilor”, au precizat politistii. 

Citește în continuare