Skip to content

7 premiere de vazut in ultima luna a anului 2017

  • envelope icon

În decembrie, poti combina goana după cadourile de Craciun cu vizionarea a cel putin 7 filme.

Iata care sunt premierele ce ne-au trezit atenția:

Star Wars: The Last Jedi
E filmul vedetă al lunii, așteptat cu sufletul la gură de către toți fanii universului Star Wars! Eroii din Star Wars: The Force Awakens se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi.

Jumanji Welcome to the Jungle
Dwayne Johnson e unul din cei patru prieteni extrem de diferiţi care descoperă pe o veche consolă video un joc şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să între în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!

 

Paddington 2
Cel mai simpatic ursuleţ revine pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy,  acesta găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.
 

Santa Swap
Comedia perfectă de Crăciun, vine din Norvegia și ne spune povestea lui Andersen, care se străduieşte în fiecare an să ofere familiei sărbători de iarnă ideale. Într-un costum de Moş nou-nouţ, Andersen alunecă pe gheaţă cu tot cu sania plină de cadouri, şi dă nas în nas cu Moş Crăciun cel adevărat. Cei doi se hotărăsc să facă schimb de roluri. În familia lui Moş Crăciun n-a mai existat niciodată un tâmplar, iar familia lui Andersen va avea nevoie de magia Moşului, pentru că toate cadourile au fost distruse. Andersen va redescoperi motivul pentru care iubeşte atât de mult Crăciunul, iar copiii săi se străduiesc din răsputeri să demonstreze că adevăratul Moş este fals!
 

Wonder
Wonder prezintă povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Acesta s-a născut cu un chip diferit și a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum se încăpăţânează să între la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.
Băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.

Una mujer fantastico
Un film controversat și multipremiat care ne spune povestea Marinei, o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă, îndrăgostită de Orlando, un bărbat mai în vârstă. Orlando moare pe neaşteptate şi, în loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciuni. O poliţistă investighează dacă nu cumva a fost implicată în moartea lui Orlando. Fosta lui soţie îi interzice să vină la înmormântare. Marina este o femeie transexuală şi pentru rudele lui Orlando identitatea ei sexuală este o aberaţie, o perversiune. Marina trebuie să lupte pentru a putea fi ea însăşi.
 

The Greatest Showman
Un musical, cu Anne Hathaway și Hugh Jackman, care ne prezintă povestea lui P.T. Barnum, showman american, fondator al circului ambulant care a ajuns cunoscut în întreaga lume sub numele de Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.
 

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *