Skip to content

„7500” – un thriller realizat de regizorul filmului The Grudge (trailer)

Nu mai avem nevoie de niciun fel de dovada ca asiaticii sunt maestrii in filme horror!
Asa ca am o veste buna pentru iubitorii de filme care te fac sa dormi cu lumina aprinsa: Regizorul horrorului The Grudge ne-a pregatit un nou film cu fenomene paranormale!

Takashi Shimizu, caci despre el este vorba, a apelat de data aceasta la ajutorul americanilor, asa cum au mai facut si alti colegi de-ai lui.
Filmul se numeste 7500 iar actiunea se petrece intr-un avion de cursa lunga care face legatura intre Los Angeles si Tokyo.
Zborul dureaza 10 ore iar pe langa amorteala si plicitseala specifica zborurilor lungi, pasagerii au de infruntat un pericol adevarat: niste forte supranaturale malefice. Sau ceva in genul asta:)
Trailerul nu pare atat de scary, dar daca incerc sa ma pun in locul personajelor parca nu-mi mai vine sa zbor o perioada:)

Distributia este formata din actori tineri si la moda precum Ryan Kwanten (True Blood), Leslie Bibb (Zookeeper), Nicky Whelan (Hall Pass), Jerry Ferrera (“Entourage”), Christian Serratos (Twilight), Jamie Chung (Hangover Part II) si Amy Smart (“Shameless”)  iar de scenariu s-a ocupat australianul Craig Rosenberg (The Uninvited).

Filmul va avea premiera in data de 31 august.
Pana atunci, aveti o lista intreaga de filme horror care vor avea premiera anul acesta!

 

Citește în continuare