Skip to content

Din toamna, actorul Matthew McConaughey devine profesor la University of Texas

Studentii din Austin la Moody College of Communication din cadrul Universitatii din Texas se vor intalni cu Matthew McConaughey la departamentul de Radio-Televiziune-Film.

Dupa 4 ani in care a fost profesor asociat la aceeasi universitate, unde a predat despre elementele de productie ale unui film, McConaughey va fi profesor plin cu o curricula pe care o pregateste chiar el.

Peste 50 de filme ca actor, 47 de premii, 80 de nominalizari, 5 filme ca producator – acesta este CV-ul profesorului McConaughey

Actorul spune ca si-a facut programa cursului gandindu-se ce si-ar fi dorit el sa invete cand era student si, mai ales, ce ar fi avut nevoie sa stie in primii ani in profesie.

McConaughey este nascut in Uvalde, Texas, iar mama lui a fost profesoara pentru gimnaziu, asa ca aceasta noua perspectiva profesionala este o imbinare intre meseria lui si ideea de a duce mai departe traditia familiei si a da inapoi din ceea ce a primit in viata catre comunitatea in care a crescut.

Actorul locuieste in Austin impreuna cu sotia sa Camila Alves si cei trei copii, fiind foarte implicat in viata comunitatii. La inceputul acestui an, a fost chiar rasplatit de guvernatorul statului Texas cu Medal of ARTs, o distinctie oferita celor care ajuta la dezvoltarea comunitatii.

Matthew McConaughey va putea fi vazut pe marile ecrane la anul in noua producte a lui Guy Ritchie, The Gentleman, un film despre un dealer de droguri britanic care incearca sa vanda imperiul pe care l-a construit in Oklahoma.

Citește în continuare