Skip to content

Baietii de la Maroon 5 devin nostalgici in cel mai recent single lansat, “Memories”

Maroon 5 a lansat un single sentimental, “Memories” fiind dedicat tuturor celor care au pierdut pe cineva drag.

Acum cateva zile, formatia Maroon 5 a lansat primul single din 2019. “Memories” este un cantec dedicat tuturor celor care au pierdut o fiinta draga, au suferit, iar amintirile sunt acum tot ce le-a ramas. Liderul trupei, Adam Levine, a anuntat lansarea piesei pe Twitter, alaturi de cateva cuvinte despre mesajul acesteia: “Acest cantec este pentru toti cei care au experimentat pierderea cuiva drag. Cu alte cuvinte, este un cantec pentru noi toti.”a spus artistul 

“Memories” a ajuns rapid la inimile fanilor si s-a clasat in fruntea iTunes Singles Chart in Statele Unite ale Americii

Cantecul lansat cu ajutorul 222 Records/Interscope Records si produs de The Monsters & Strangerz este primul single Maroon 5 dupa o perioada mai lunga de timp. Cel mai recent hit al baietilor a fost un remix la “Girls Like You”, in colaborare cu Cardi B, anul trecut.

Nu se stie deocamdata daca “Memories” ar putea anunta si un viitor material, Maroon 5 lansand ultimul album, “Red Pill Blues”, in 2017, insa noul single a fost foarte bine primit de catre fani. 

La nici o saptamana de la lansare, “Memories” s-a clasat pe locul 1 in iTunes Singles Chart in Statele Unite ale Americii, iar mesajele fanilor au fost mai mult decat imbucuratoare. Poate tocmai de aceea, Adam Levine a revenit cu un mesaj pe Twitter, in care isi arata recunostinta si bucuria ca “Memories” a reusit sa ajunga atat de usor la sufletele oamenilor. 

Noul single ar putea reprezenta revenirea celor de la Maroon 5 si un pas important in reconcilierea cu publicul dupa scandalul de la Super Bowl 2019.

Pe langa mesaj, muzica si tot ceea ce transmite “Memories”, acest nou cantec ar putea fi mult mai mult decat un single apreciat. La inceputul acestui an, trupa Maroon 5 s-a aflat in mijlocul unui mare scandal. 

Super Bowl Halftime Show, spectacolul din pauza meciului pentru campionatul National Football League (NFL), includea pana acum cei mai buni artisti ai momentului. Cu toate astea, dupa ce NFL l-a indepartat din liga pe jucatorul Colin Kaepernick, cel care in 2016 a ales sa ingenuncheze in timpul imnului pentru a protesta astfel impotriva valului de abuzuri rasiste din tara, publicul, dar si artistii au decis sa boicoteze evenimentul. 

Astfel, dupa ce artisti precum Pink, Rihanna sau Jay-Z au refuzat participarea la Super Bowl 2019, Maroon 5 a fost parte a solutiei salvatoare gasite de catre organizatori. Tot contextul nefavorabil, insa, a daunat si imaginii trupei, care a fost aspru criticata atat pentru faptul ca a acceptat sa cante, dar si pentru prestatia de pe scena. 

Citește în continuare