Skip to content

Cele mai frumoase fotografii cu Meghan si Harry din Turneul Regal in Africa de Sud

In aceste zile, noul cuplu al familiei regale britanice, Meghan si Harry se afla in turneu in Africa de Sud, primul lor turneu oficial de dupa aparitia copilului lor, Archie.

Vizita a inclus si o oprire in Nyanga, la periferia Cape Town, intr-o zona foarte saraca unde anual sunt ucise peste 200 de persoane.

Meghan si Harry s-au intalnit cu reprezentatele unei asociatii caritable, Justice Desk, care are in grija tinerele fete din aceasta zona defavorizata, un prilej bun pentru autoritatle locale de a sublinia importanta prezentei Ducesei de Susex in aceasta vizita, nu doar ca reprezentant al familiei regale, ci si ca femeie de culoare.

Unul dintre momentele cele mai atractive pentru presa din intreaga lume a fost intalnirea privata cu arhiepiscopul Desmond Tutu si fiica sa. Dincolo de discutiile despre activitatea organizatiei conduse de Desmond Tutu, un foarte influent sustinator al drepturilor omului in Africa, la aceasta intalnire a participat si micutul Archie, care a fost punctul de atractie pentru toata lumea.

In plus a fost o ocazie sa constante intreaga lume cat de mult seamana Archie cu Harry cand era mic, spre bucuria englezilor.

Cu cine se mai intalnesc Meghan si Harry in turneul lor in Africa.

Prima parte a vizitei a fost dedicata Africii de Sud, cu atentie speciala pe Cape Town si Johannesburg. Dupa 2 zile la Cape Town, Harry a plecat singur in Botswana, Malawi si Angola pentru a se reintalni cu o parte din organizatiile umanitare sustinute de mama sa, printesa Diana. De astazi, familia se reuneste pentru inca o zi de intalniri cu oficialitati locale. Pe lista intalnirilor se afla si Graça Machel, vaduva presedintelui Mandela, intalnire care va avea loc chiar maine, in ultima zi din turneul regal.

Cum se planifica un Turneu regal

In general, un turneu al familiei Regale Britanice se stabileste cu minimum un an inainte. El este initiat fie de guvernul Marii Britanii care are interese diplomatice pe care familia Regala le sustine, fie la invitatia tarilor pe care Altetele lor le vor vizita.

Itinerariul este stabilit in functie de obiectivele diplomatice ale guvernului, dar si de activitatile caritabile in care familia regala isi desfasoara activitatea. Odata ce itinerariul este stabilit, o echipa specializata in aranjamentul calatoriilor oficiale viziteaza fiecare loc in care va ajunge familia regala, vorbeste cu fiecare organizatie in parte care se va intalni cu Altetele lor, stabileste inclusiv locurile de fotografiere, dar si cadourile care vor fi schimbate intre oaspeti si gazde. O parte importanta din protocol e ocupata de regulile de conduita locale si de codurile vestimentare pe care familia regala le va incorpora in protocolul sau cat timp se va afla pe teritoriul tarii respective.

Toate informatiile adunate sunt puse in ceea ce se numeste “Biblia turneului” si urmeaza sa fie distribuite fiecarui membru al echipei care se deplaseaza cu familia regala. In baza acestei documentari vor fi alese inclusiv tinutele pe care Ducesele le poarta in deplasarile lor.

Citește în continuare

Castigator Concurs Downton Abbey

Astazi, 1 octombrie, s-a stabilit prin tragere la sorti castigatorul concursului care va duce pe platourile de filmare de la Downton Abbey. Castigatoarea se numeste Simona Poenaru, s-a inscris in…

Citeste mai mult