Skip to content

12 concerte la care merita sa mergeti in toamna aceasta

Dupa perioada concediilor si a intoarcerii la job, e timpul sa va pregatiti lista de evenimente pentru toamna, sa va luati biletele din timp pentru cele mai frumoase show-uri. Avem o lista cu 12 concerte care va vor transporta intr-o alta lume pentru cateva ore. In functie de stilul spectacolului ales, e posibil sa va simtiti din nou ca in vacanta.

Musicalul Queen – We Will Rock You, Bucuresti – 13 si 14 noiembrie 

“We Will Rock You” este un musical creat de trupa Queen si scris de Ben Elton. Povestea care vorbeste despre puterea muzicii, dar si a dragostei se joaca de peste 15 ani in toata lumea. Productia romaneasca a musicalului este regizata de Razvan Mazilu si este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului.

Pe 13 si 14 noiembrie, la Sala Palatului, veti putea asculta hiturile Queen,intr-o experienta care ii reuneste pe Loredana, Adrian Nour, Razvan Vasilescu, Mara Captaru si multi altii. 

Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro

Musicalul Mamma Mia!, Bucuresti – 30 si 31 octombrie si turneu national in Constanta, Pitesti, Targu Mures, Cluj Napoca, Brasov, Bacau si Piatra Neamt

Musicalul “Mamma Mia!” a fost un mare succes peste tot in lume, fiind pus in scena in peste 50 de tari. Povestea despre iubire, relatii si prietenie capata un farmec aparte cand este spusa pe cantecele trupei ABBA. Si la noi “Mamma Mia!” a avut un mare succes, iar in toamna acestui an il puteti vedea in doua reprezentatii de la Sala Palatului, pe 30 si 31 octombrie plus turneul national in Constanta, Pitesti, Targu Mures, Cluj Napoca, Brasov, Bacau si Piatra Neamt.

Din distributie fac parte, printre altii, Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Cornel Ilie, Loredana, Anca Sigartau, Anca Turcasiu sau Adrian Nour. Biletele pentru showul din Bucuresti si pentru cele din tara se gasesc pe iabilet.ro

Smiley_Omul la Bucuresti – 21 decembrie 2019  si in turneu national intre 29 octombrie si 12 decembrie

Pe 21 decembrie, Smiley incheie turneul national „Smiley_Omul” la Bucuresti. Va fi cel mai mare show pus in scena de artist pana acum si va bucura romanii din alte 15 orase in aceasta toamna.

Povestile si emotiile pe care le transmite Smiley de fiecare data vor fi aduse in fata publicului cu lumini, proiectii speciale si o experienta menita sa mearga dincolo de muzica.

Turneul national incepe pe 29 octombrie in orasul natal al lui Smiley, la Pitesti si va continua in Buzau, Constanta, Galati, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Craiova, Bacau, Iasi si Botosani.

Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Sarah Brightman, Bucuresti si Cluj-Napoca – 21 si 22 octombrie 

Concertele din Bucuresti (21 octombrie) si Cluj-Napoca (22 octombrie) fac parte din turneul mondial Sarah Brightman, eveniment prin care artista isi promoveaza cel mai recent album, “HYMN”. Lansat in noiembrie 2018, cel de-al 15-lea material Sarah Brightman include cantece cu acelasi ton mistic si spectaculos. 

Concertul din Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, iar cel din Cluj-Napoca la BT Arena. 

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Directia 5, Bucuresti – concert la Opera pe 21 si 22 octombrie si turneu national

Directia 5 continua traditia concertelor de toamna, asa ca revine in acest an cu doua spectacole inedite. Primul va avea loc pe 21 octombrie, la Opera Nationala Romana, iar cel de-al doilea o zi mai tarziu, pe 22 octombrie, de asta data la Sala Palatului. “Directia 5 la Opera” se anunta un concert sofisticat, elegant, cadrul perfect pentru a asculta cantecele de dragoste sau hiturile rock ale formatiei. 

A doua zi, pe 22 octombrie, baietii vor fi prezenti la Sala Palatului pentru un alt concert in cadrul caruia isi vor prezenta si promova cel mai recent album, intitulat “Muzica, Flori si Poezie”. 

Concertele din Bucuresti vin la finalul turneului national Directia 5 ce va opri in Targu Jiu, Alba Iulia, Arad, Zalau, Miercurea Ciuc, Botosani, Piatra Neamt si Constanta.

Biletele pot fi gasite pe iabilet.ro

Goran Bregovic, Bucuresti – 27 octombrie 

Duminica, 27 octombrie 2019, Goran Bregovic va reveni in Romania pentru un alt concert, de asta data la Sala Palatului. Celebrul artist sarb va include in show toate hiturile sale si va fi acompaniat de formatia sa, “Wedding & Funeral Orchestra”, band care il insoteste in toate concertele sale si care ofera de fiecare data o nota cu totul aparte showurilor Goran Bregovic. 

Cel mai recent album al artistului, “Three Letters from Sarajevo” a fost lansat in 2017 si s-a bucurat de un mare succes, asa ca, daca doriti sa ascultati cantece de pe acest material, dar nu numai, va puteti achizitiona bilete de pe iabilet.ro.

Enrique Iglesias, Cluj-Napoca – 29 octombrie

Pentru prima data in Cluj-Napoca, Enrique Iglesias le va canta fanilor in cadrul turneului mondial “All the hits LIVE”. Asadar, publicul va avea ocazia sa asculte live cantece precum “Duele El Corazon”, “Move to Miami”, “Bailamos” sau “Rhythm Divine”. In plus, spectacolele din cadrul acestui turneu sunt un mix de efecte speciale, lumini si proiectii, toate menite sa faca showul unul inca si mai atractiv. 

“All the hits LIVE” a inclus pana acum si orase precum Oslo, Atena, Kiev, Copenhaga, Praga, Budapesta sau Lisabona. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro.

Gasca Zurli, Bucuresti – 30 octombrie si turneu national

Dupa ce au calatorit in jurul lumii, indragitele personajele din Gasca Zurli s-au decis sa ia Romania la pas, asa ca turneul lor va include si Bucuresti. Aici, Gasca Zurli va sustine un spectacol special pe 30 octombrie, la Sala Polivalenta. 

Turneul “Gasca Zurli” va include si alte orase din tara, cum ar fi Timisoara, Brasov, Bacau, Craiova sau Cluj-Napoca. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

Bryan Adams, Cluj-Napoca – 11 noiembrie 2019 

Dupa ce a vizitat Bucurestiul pentru concertele din 2000 si 2008, Bryan Adams ajunge anul acesta in concert la Cluj-Napoca. Pe 11 noiembrie 2019, artistul va urca pe scena de la BT Arena pentru a-si promova cel mai recent album, “Shine a Light”. Fanii lui Adams vor avea ocazia sa asculte hituri precum “Summer of ‘69”, “Have you Ever Really Loved a Woman”, “Please Forgive Me”, “Everything I Do” sau single-uri mai noi, cum este si “Shine a Light”, cantec scris in colaborare cu Ed Sheeran. 

Bryan Adams si-a inceput turneul international pe 25 februarie 2019, “Shine a Light” incluzand orase din Statele Unite ale Americii, Europa si America de Sud. Detalii despre bilete puteti gasi pe site-ul eventim.ro.

Ana Moura, Bucuresti – 17 noiembrie 

Daca va place muzica fado, iata un concert pe care chiar nu trebuie sa il ratati. Ana Moura va concerta la Sala Palatului duminica, 17 noiembrie, promitand un spectacol fascinant, marca Jazz Night Out. Ritmurile fado sunt parca reinventate periodic de catre artista care a lansat cantece fado pe care se poate “plange, canta, dar si dansa”. 

Asadar, o imbinare fascinanta de stiluri si trairi pe care nu trebuie sa le ratati toamna asta daca sunteti in cautarea unui concert ceva mai diferit. Biletele se pot gasi pe iabilet.ro.

Lara Fabian, Bucuresti – 18 si 19 noiembrie 

Lara Fabian va reveni in Romania pentru a 5-a oara in noiembrie anul acesta, atunci cand va sustine doua concerte la Sala Palatului, pe 18 si 19 noiembrie. De fiecare data, Lara il va avea ca invitat special pe Horia Brenciu, alaturi de care va canta in spectacolele care fac parte din turneul ei international “50” World Tour. Acest turneu mondial a fost conceput special pentru ca frumoasa artista sa isi sarbatoreasca varsta de 50 de ani alaturi de fanii din intreaga lume. 

Primul concert Lara Fabian in Romania a avut loc in martie 2012, tot la Sala Palatului, de atunci artista revenind cu drag de fiecare data pentru a canta publicului roman. Va puteti achizitiona bilet de pe eventim.ro sau de la Sala Palatului daca doriti sa ascultati live melodii celebre precum “Caruso”, “Je t’aime”, “I Will Love Again” sau “Le secret”. 

Bilete disponibile pe iabilet.ro.

Vunk, Bucuresti – 16 octombrie 

“Déjà vu”, concertul baietilor de la Vunk este un bun prilej pentru a sarbatori si a retrai visul inceput in urma cu 20 de ani. Spectacolul va avea loc miercuri, pe 16 octombrie, la Sala Polivalenta si va include cele mai cunoscute cantece din istoria formatiei, cum ar fi “Pleaca”, “Numai la doi”, “Asa si” sau “Langa inima mea vine inima ta”. 

Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro

Mentiuni speciale pentru iubitorii muzicii rock:

BYRON la Arenele Romane

Pe 9 noiembrie, trupa byron isi lanseaza noul album printr-un concert la Arenele Romane in cort incalzit. Va fi primul album de pana acum compus in limba romana. Bilete aici.

URMA in Club Control

Trupa Urma deschide noul sezon BT din Club Control. Noutata concertului Urma de pe 17 octombrie vine cu folosirea unui instrument traditional romanesc care va fi integrat in sound-ul alternativ: tambalul. Bilete disponibile aici.

ROBIN AND THE BACKSTABBERS la Arenele Romane

Noul album Robin and The Backstabbers se va auzi live pentru prima data la Arenele Romane. Lansarea materialului „Vladivostok” va avea loc printr-un concert programat pentru 30 noiembrie 2019. Bilete disponibile aici.

Citește în continuare