Skip to content

Cum arata clubul super exclusivist pe care l-a deschis Justin Timberlake in New York

Justin Timberlake a inaugurat saptamana trecuta clubul sau privat in New York, un club exclusivist destinat oamenilor de afaceri din divertisment.

Nexus Club New York e amplasat in Manhattan, intr-un spatiu de 3200 mp, dintre care 500 mp sunt doar sala de sport. Membrii clubului au acces la o multime de facilitati exclusiviste de la sali de sedinte pana la wellness cu posibilitate de tratament cu botox sau cele mai noi terapii de relaxare. Desigur, exista si spatii de joaca pentru copii, dar si o cofetarie speciala pentru cei care simt nevoia de dulce.

Timberlake este un investitor mai vechi in lantul hotelier de lux, super exclusivist, Nexus, unde ii mai are colegi de business pe Tiger Woods si Ernie Els. Ca totul sa fie bine marketat, unul dintre barurile din noul club numit The Shelby Bar a beneficiat de consultanta lui Timberlake in ceea ce priveste designul. Clubul mai are un restaurant Italian, Loma Grill, care e conceput pentru o cina departe de ochii curiosilor.

De Niro, Lady Gaga, Ryan Gosling sau Jessica Biel au investit si ei in restaurant sau hoteluri

Timberlake nu e singurul care si-a investit o parte din bani in servicii catre public. Mai putin exclusivisti, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Lady Gaga sau Ryan Gosling au restaurante pentru publicul larg, trebuie doar sa stii cum se numesc si sa ajungi acolo – se poate intampla sa-i si intalnesti.

Bruce Willis si Sylvester Stallone au deschis Planet Hollywood in 1991 si au astazi restaurant in multe orase din America, dar si la Londra sau la Paris.

Lady Gaga are un restaurant Italian, Joanne Trattoria, in NY, inca din 2012 unde mancarea respecta o parte din retetele bunicii ei, iar totul e foarte accesibil ca pret. Cel mai scump fel de mancare costa putin sub 40 de dolari.

Ryan Gosling are, de 15 ani, in Beverly Hills restaurantul Tagine, cu specific mexican. Actrita Susan Sarandon e proprietara unui lant de restaurante cu specific texan, SPiN, care pot fi gasite in multe orase americane –  New York, Chicago, San Francisco  etc – dar si in Canada. 

Unul dintre cei mai influenti actori de la Hollywood, Mark Wahlberg are impreuna cu fratele sau, Donnie, un lant de restaurante specializate in burger: Wahlburgers.

Si sotia lui Timberlake, Jessica Biel, a investit intr-un restaurant in West Hollywood , doar ca nu a avut foarte mare succez. Se numestea Au Fudge si era specializat in mancare frantuzeasca. 

Poate cel mai faimos investitor in restaurante si hoteluri de lux e Robert De Niro cu lantul sau de hoteluri Nobu, axate pe cultura japoneza. 

 

Citește în continuare