Skip to content

Teatrul National Bucuresti pregateste o noua premiera pentru luna decembrie, “Trei surori” de A.P. Cehov, in regia lui Radu Afrim

Proiectul reuneste o parte dintre actorii pe care ii puteti vedea in “Padurea spanzuratilor” in regia aceluiasi regizor. Ada Gales, Raluca Aprodu, Natalia Calin, Istvan Teglas sau Marius Manole sunt doar cativa dintre cei care repeta lunile acestea “Trei surori” de A.P. Cehov, la TNB. Noutatea acestui spectacol care va avea premiera la inceputul lunii decembrie, va fi participarea lui Emilian Oprea, in rolul lui Versinin, locotenetul colonel care se inragosteste de una dintre surori.

Oprea a fost coleg de scena cu Marius Manole in “Napasta” regizat tot de Afrim, a fost actorul din rolul principal in filmul “De ce eu?” regizat de Tudor Giurgiu, pe care l-ati vazut si in serialul HBO „Valea Muta” si poate fi vazut acum in serialul “Vlad”.

Marius Manole se afla la cea de-a 6 -a colaborare cu regizorul dupa “Avalansa”, “Napsata”, “Padurea spanzuratilor”, “Hoti” si “Intre noi totul e bine”

Marius Manole afirma intr-unul dintre interviurile lui ca “si-ar dori foarte mult sa joace cu aceeasi trupa o perioada mai lunga de timp si ca un spectacol cu Radu Afrim e cumva un pariu personal: niciodata nu stii cum te vei descurca si daca te vei descurca, totul e nou, pentru ca Radu iti cauta tot timpul alte mijloace de expresie”. Cum orice dorinta se poate adeveri, in noua productie a Teatrului National, Manole este din nou alaturi de colegii pe care i-a a avut in alte productii.

Napasta

Pe Marius Manole il puteti vedea si in cel mai nou spectacol al Teatrului Avangardia alaturi de Istvan Teglas

In ploaie”,  cel mai nou spectacol al Teatrului Avangardia, regizat de Ricard Reguant dupa textul lui Keith Huff, ii provoaca pe cei doi actori si prieteni din copilarie care au visat sa devina detectivi in Chicago sa-si revizuiesca ceea ce cred despre ideea de familie, precum si deciziile morale pe care le fac in numele acesteia.

Citește în continuare