Skip to content

Formatia de post-rock Theodore va canta in Expirat pe 23 octombrie, cu duo-ul acustic Lucia & Andrei do Radiohead in deschidere

Miecuri, 23 octombrie, veniti la Expirat pentru un super concert post-rock semnat de formatia Theodore, din Grecia. In deschidere vor canta  Lucia & Andrei do Radiohead 

La mijlocul saptamanii, e timpul pentru o pauza de relaxare, iar un concert e cea mai buna idee, mai ales ca miercurea asta, clubul Expirat va propune un concert Theodore, o trupa de post-rock din Grecia. Vocea puternica si hipnotica a lui Theodore se potriveste perfect cu sunetele cinematice, de piansau cele electronice, cu sunetul tobelor repetitive sau al chitarelor vibrante. 

Un mix al sunetelor care cu siguranta va va captiva. In deschiderea concertului din Str. Constantin Istrati nr. 1 vor canta Lucia & Andrei do Radiohead. 

Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro. 

Theodore si-a inceput cariera muzicala la Londra, a cantat apoi alaturi de formatia sa in deschidere pentru Sigur Ros si la NPR Radio, iar in aceeasi formula au fost prezenti doi ani la rand la festivalul american SXSW 

Originar din Atena, Theodore a studiat acolo pianul si muzica greceasca traditionala, dupa care, in 2011, a plecat in Marea Britaniepentru a studia compozitie muzicala. Si-a format o trupa apoi, alaturi de care a cunoscut succesul international. Au urmat concerte si colaborari diverse, baietii cantand in deschiderea Sigur Ros sau a altor formatii mai cunoscute. La festivalul american SXSW au fost prezenti de doua ori, iar concertul Tiny Desk de la NPR Radio i-a facut si mai cunoscuti in industria muzicala. 

Cu trei albume de studio la activ si 2 milioane de vizualizari pe YouTube,Theodore au avut parte intotdeauna de critici favorabile in reviste precum Music Week si CLASH Mag. 

Acum, formatia Theodora in formula completa inseamna Theodore la clape, voce, synth si Kaoss pad, Alessandro Giovanetto la chitara si backing vocals, Manos Kourkoulis la chitara, backing vocals si synth, Nikolas ‘Man’ Papachronopoulos la bass si Ashley Hallinan la tobe. 

Recunoscut in special pentru stilu-i inconfundabil si showurile sale live, Theodore a scris si muzica pentru teatru si film

Pe langa concertele alaturi de trupa sa, Theodore a scris si muzica pentru teatru si film, printre proiectele sale numarandu-se“Window” (de Matina Megla) sau “Bourek” (regie Vladan Nikolic). 

Theodore este recunoscut atat pentru stilul diferit, “hipnotizant”, dar si pentru showurile sale live, spectacole electrizante care cuceresc de fiecare data audienta. 

Duo-ul acustic Lucia & Andrei do Radiohead este cel care va deschide concertul Theodore din Expirat 

Pe langa intalnirea cu Theodore, in Expirat ii veti mai putea asculta si pe Lucia & Andrei do Radiohead, un duo acustic de chitara acustica si doua voci. Lucia si-a lansat deja doua albume, Silence si Samsara, iar Andrei Zamfir face parte din trupa Mono Jacks. Impreuna vor canta cele mai cunoscute piese Radiohead, adaugandu-le bineinteles si o nota personala, care sa se potriveasca stilului lor. 

Citește în continuare