Skip to content

Unde sa faceti Zumba in Bucuresti

Antrenamentele fizice “clasice” nu sunt pe placul tuturor si asta pentru ca multi au nevoie de adrenalina, prieteni aproape, motivatie si acea bucurie de a face miscare fizica. Daca va incadrati si voi la aceasta descriere, cititi mai multe despre Zumba.

Un antrenament fitness ceva mai diferit in care se alterneaza miscarile de aerobic pe ritmuri mai rapide sau mai lente de muzica latino, Zumba are numeroase beneficii pentru sanatate.

Pe langa energie, tonus si bucuria de a face sport intr-un cadru relaxant, dar totusi organizat, cu ajutorul antrenamentului Zumba va veti lucra tot corpul si veti pierde destul de usor in greutate. In plus, practicat regulat, Zumba ajuta la reducerea tensiunii arteriale, previne osteoporoza, ba chiar creste si capacitatile cognitive, avand in vedere ca, pe langa miscarile fizice, veti avea de invatat si coregrafii, iar unele pot fi destul de complexe.

Zumba Clasic (exercitii fitness pe ritmuri de merengua, samba, vals, tango si raggaeton), Aqua Zumba (asemanator gimnasticii in apa), Zumba Toning (cu accent pe sculptare), Zumba Gold (cu accent pe particularitatile cursantului) sau Zumbatomic (destinat copiilor, pe stiluri de dans urban) – indiferent ce tip de Zumba v-ar placea sa practicati, efectele benefice sunt aceleasi, iar distractia la cote maxime.

Pentru ca aveti nevoie de un instructor si o sala in care se face Zumba, iata unde puteti practica acest sport in Bucuresti.

Gedoteam Fitness

Adresa: Drumul Timonierului nr. 26, Bucuresti, cu sedii in Bucuresti si Bolintin Vale
Website: https://www.facebook.com/pg/gedoteam
Facebook: http://www.gedoteam.ro/

Gedoteam Fitness are sedii in sectorul 6 din Bucuresti, dar si in Bolintin Vale. Oferta lor include sedinte Zumba alaturi de antrenori specializati, dar si alte tipuri de clase fitness, cum ar fi Kickboxing, Taerobik, Taekwondo WT sau Mixed Martial Arts.

Viva Sport

Adresa: Sos. Oltenitei, Nr. 103 Sector 4, Bucuresti
Website: https://vivasportclub.ro
Facebook: https://www.facebook.com/vivasportclub

La Viva Sport, veti face Zumba in cadrul unui club cu traditie, avand posibilitatea de a opta si pentru alte tipuri de antrenamente, portofoliul clubului avand o multime de activitati. Va puteti alege pachetul si abonamentul preferat, momentan fiind disponibila si o promotie aniversara.

Gema Fitness

Adresa: Bulevadul Iuliu Maniu 8A, Bucuresti
Website: https://gemafitness.ro
Facebook: https://www.facebook.com/GemaFitness/

“Clubul de langa casa ta”, mai precis din sectorul 6, este unul dintre cele mai moderne centre unde puteti practica Zumba in sedinte de cate 60 de minute, la un nivel scazut spre mediu.Tot la Gema Fitness mai puteti opta si pentru Kangoo Jumps, Pilates, Tae Bo, Yoga, Dansuri sau va puteti bucura de sedinte de masaj si sauna.

Margot Perfect Zumba

Adresa: Strada Tabacarilor nr. 7, sector 4, Bucuresti
Website: https://perfect-show.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pg/margomarje

O sedinta de Zumba la Perfect Show vi se va parea desprinsa din carnavalul din America de Sud. Margot, instructorul de la Zumba si Yoga, este dansatoare profesionista, are la activ o multime de competitii de dans sportiv si a bifat numeroase colaborari cu artisti din showbizzul romanesc.

Zumba Fitness Bucuresti

Adresa: Soseaua Mihai Bravu, nr. 223, Bucuresti
Website: http://alinaduma.zumbabucuresti.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/alinadumazumba1/

Alina Duma este instructor de Zumba inca din 2011. Dansatoare profesionista si coregrafa, viata Alinei s-a schimbat in momentul in care a facut cunostinta cu programul Zumba si, tocmai de aceea, a decis sa isi cladeasca o cariera in acest domeniu.

I Fit I Fun

Adresa: Strada Iuliu Maniu, nr. 78-80, Bucuresti
Website: http://ifit-ifun.com
Facebook: https://www.facebook.com/morethanfitromania/

Un studio de fitness destinat exclusiv femeilor, I Fit I Fun are in portofoliu sedinte de Zumba, dar si de Pilates, Ball, Abs sau Step Fitness. Clasele de Zumba se desfasoara intr-o atmosfera relaxanta, in fiecare vineri, de la orele 19:00 pana la orele 20:00.

BigGym Fitness

Adresa: Strada Husi, nr. 13, Bucuresti
Website: https://biggym.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/www.BigGymFitness/

Infiintat in 2009, clubul BigGym este unul cu traditie deja, introducand inca de la inceput un concept nou. Astfel, la BigGym sunteti mereu asistati de un instructor specializat. Clasele de Zumba sunt distribuite diferit pe parcursul saptamanii, asa ca va puteti alege ziua si ora potrivite programului vostru.

Espansivo – Scoala de Dans

Adresa:Strada Semicercului, nr. 56, sector 1, Bucuresti
Website: http://www.dansam.ro
Facebook: https://www.facebook.com/dansam.ro

Espansivo este la baza o scoala de dans care are cursuri specifice, de la Salsa & Bachata si Latino & Ballroom Dances pana la cursuri de Street Dance si Zumba. Aici, in cele 60 de minute ale sedintei de Zumba va veti bucura de muzica, distractie, bucurie, dar va veti si lucra corpul cu un antrenament dance-fitness destul de intens.

Citește în continuare