Skip to content

Actorul Joe Pesci isi lanseaza un album de jazz si l-a invitat partener pe Adam Levine. Poti deja asculta cantecul

Poate cea mai surprinzatoare colaborare dintre duetele din muzica din acest moment este cea dintre actorul Joe Pesci si liderul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Cantecul care anunta colaborarea dintre ei se numeste “Baby Girl”, face parte din albumul Still Singing pe care Pesci il va lansa la sfarsitul lunii si beneficiaza si de ajutorul trompetei lui Arturo Sandoval.

Il puteti asculta aici

“Baby Girl” nu este singurul cantec de pe albumul lui Pesci pe care apare si Leine, pentru ca intre cele 13 piese se afla si My Cherie Amour, unde cei doi artisti se distreaza copios.

De la muzica de lounge pana la My Cousin Vinny si o cariera impresionanta in film, Joe Pesci a parcurs un drum lung si plin de obstacole.

In anii 60, Pesci a lucrat ca muzician care canta la pianul care aparea intr-un lounge de hotel sau al unui restaurant de lux, iar educatia sa muzicala vine din zona jazz-ului. In 1968 a scos un album care se numeste „Little Joe Sure Can Sing!”, iar dupa rolul devenit iconic din comedia „My Cousin Vinny” a realizat un album parodie care se numeste „Vincent LaGuardia Gambini Sings Just for You„.

Noul album “Still Singing” e un omagiu adus inceputul sau de cariera si mai contine un duet emotionant cu Jimmy Scott, un cantaret de jazz care a murit acum cativa ani, inregistrarea fiind dintr-una din intalnirile lor private cu mult ani in urma.

Joe Pesci are 76 de ani si de cateva zile este prezent in cateva cinematografe din America cu filmul The Irishman in regia lui Martin Scorsese, film in care joaca alaturi Robert De Niro si Al Pacino.

Productia e in cinematografe pentru ca se doreste ca filmul sa fie eligibil pentru Oscar, altfel din 27 noiembrie el va putea fi urmarit online pe Netflix.

Citește în continuare