Skip to content

Experienta Urban.ro – Mergi in culisele spectacolului Negutatorul din Venetia de la Teatrul National din Bucuresti

Una dintre cele mai spectaculoase productii de teatru ale momentului – Negutatorul din Venetia – isi deschide culisele pentru o experienta exceptionala a unui cititor urban.ro: o intalnire cu echipa de actori inaintea reprezentatiei, o excursie in culise si in decorul foarte creativ si spectaculos.

Evident, cu…. liber la fotografii.

Spectacolul – care ii are in distributie pe Ion Caramitru, Richard Bovnoczki, Ada Gales, Alexandru Potocean,  Cosmina Olariu,  Silviu Mircescu,  Flavia Giurgiu, Ciprian Nicula, Emilian Mârnea, Mihai Calota, Petre Ancuta, Florin Calbajos, Mihai Muntenita, Stefania Circu, Cristina Simion, Shahbazimoghadam Mohammad Jawad, Dragos Dumitru – este una dintre cele mai controversate  piese ale lui William Shakespeare si vorbeste despre discriminare si credinta in valorile cu care te-ai nascut.

De la premiera din septembrie, spectacolul Negutatorul din Venetia se joaca cu casa inchisa, biletele epuizandu-se imediat ce sunt puse in vanzare.

Puteti citi cronica Urban a acestui spectacol aici

Avem doua locuri VIP la reprezentatia din 22 noiembrie si cautam un cititor pentru aceasta experienta unica in culisele spectacolului Negutatorul din Venetia.

Cum puteti participa?

Ne trimiteti pe mail la adresa [email protected] dovada ca ati fost la un spectacol in luna noiembrie (o fotografie cu biletele de acces). Inscrierile se fac pana pe 20 noiembrie, pe 21 noiembrie la ora 10 anuntam castigatorul.

Atentie! Intra in competitie doar biletele din noiembrie de la orice fel de spectacol si… doar cele pe care le-ati platit (invitatiile nu sunt eligibile).

Citește în continuare