Skip to content

John Boyega, vedeta in Star Wars – The Rise of Skywalker, a recunoscut ca scenariul lui de la ultimul Star Wars e cel care a ajuns pe ebay

Aflat in campanie de promovare pentru ultimul film din seria Star Wars, John Boyega a recunoscut ca, dintr-o greseala care ii apartine, scenariul lui de la Star Wars a ajuns pe ebay, via femeia care ii facea curat in casa.

La inceputul acestei saptamani, regizorul J.J. Abrams a mentionat intr-un interviu ca unul dintre scenariile de la Star Wars a ajuns pe ebay fara sa mentioneze cui ii apartinea, desi – conform procedurilor, cand cineva din echipa unui film primeste scenariul pentru lucru, acesta poarta un numar individual, deci se stie cui ii apartine si cand e pierdut.

Boyega, care l-a jucat pe Finn in ultimele 3 filme din seria Star Wars, si-a asumat greseala si a explicat ce s-a intamplat

“Ma mutam dintr-un apartament in altul si tot timpul cat am invatat replicile am tinut scenariul langa pat. La un moment dat a ajuns sub pat, au venit prietenii mei si-am facut o petrecere, iar femeia care facea curat dupa petrecere l-a gasit. Nu a inteles valoarea lui si l-a pus pe ebay cu un pret de 85 de dolari”, a povestit actorul

Oficialii Disney au remarcat listarea pe ebay si, conform codurilor de pe el, au stiut imediat ca e unul dintre scenariile reale si oficiale. A urmat o procedura oficiala prin care au cerut delistarea lui de pe platforma de vanzari private, dar si multe telefoane catre Boyega.

“Am fost foarte speriat, cred ca am primit telefoane de la toti oficialii Disney in parte. Toti ma intrebau disperati: ce naiba ai facut?!” isi aminteste Boyega.

John Boyega e actorul britanic pe care-l urmareste toata lumea pentru talentul sau si nu neaparat pentru greselile sale amuzante

 John Boyega este actor de origine britanica, are 27 de ani si din 2015 il interpreteaza pe Finn in seria Star Wars. Mai intai a fost „Star Wars: The Force Awakens” in 2015, apoi „The last Jedi” in 2017, iar in decembrie incheie seria cu „The Rise of Skywalker”.

Boyega este cunoscut in Marea Britanie pentru rolurile sale din seriale de televiziune – “24: Live Another Day” sau “Imperial Dreams” pentru care a si primit Premiul BAFTA pentru tanar actor in ascensiune.

„Star Wars: The Rise of Skywalker” intra in cinematografele din toata lumea pe 20 decembrie.

Citește în continuare