Skip to content

Weekendul dinaintea Craciunului – 5 ateliere la care sa mergeti cu cei mici

Un singur weekend ne mai desparte de Sarbatoarea Craciunului, motiv de bucurie pentru copii, dar si de griji, in special pentru parinti, care cu siguranta mai au multe de pus la punct. Nerabdarea copiilor atinge acum cote maxime, asa ca nu ar fi rau sa le gasim activitati “de sezon”, care sa ii ajute sa treaca mai usor peste aceste cateva zile care au mai ramas pana la marea intalnire cu Mos Craciun.

Iata 5 ateliere pentru copii (unele permit si accesul parintilor), perfecte pentru aceasta perioada a anului, care au loc in Bucuresti in weekendul 21-11 decembrie.

Atelier de Creatie “Decoratiuni de Craciun”

Sambata, 21 decembrie, ora 10:30, Clubul Copiilor Isteti (Str. Virgil Plesoianu, nr. 14A) va organiza un curs de creatie decoratiuni pentru Craciun. Atelierul se axeaza pe pictura, iar cei mici vor folosi culori si texturi variate pentru a realiza cele mai frumoase ornamente de iarna, de la stelute si fulgi de nea pana la globuri si ghetute, decoratiuni pe care le vor putea lua acasa si darui parintilor, bunicilor si prietenilor. In tot acest timp, parintii ii vor astepta intr-o atmosfera relaxanta.

Cursul este conceput pentru copiii intre 4 si 12 ani, taxa de participare este de 45 lei, iar inscrierile se fac in prealabil la adresa de email  [email protected] sau la numarul de telefon 0768.92 9.291.

Atelier de globuri la Acuarela

Atelierul de globuri de la Acuarela are ceva din farmecul sezatorilor de odinioara, reinterpretate in maniera moderna. De asta data, copiii alaturi de instructori vor realiza cele mai frumoase globuri din sticla, pentru brad, dar potrivite si ca decoratiuni sau cadouri ceva mai speciale. Atelierulare loc sambata, 21 decembrie, intre orele 12:00-15:00, la sediul Acuarela din Strada Polona nr. 40, nu exista o taxa fixa, dar se incurajeaza o donatie catre artist in valoare de 50 lei.

Cum locurile sunt limite, ii puteti inscrie pe cei mici la numarul de telefon 0745662889.

Chocolat – Atelier de ciocolata “Emotii din Ciocolata”

Minunata lume a ciocolatei vi se dezvaluie duminica, 22 decembrie, in cadrul atelierului Chocolat – Emotii din Ciocolata la Casuta lui Shoshon ( Strada Dunarii, nr. 33, sector 4). Cei mici, dar si cei mari, parintii avand accesul gratuit, vor gusta, vor topi si vor modela ciocolata de cea mai buna calitate.

La final, toti vor pleca acasa cu propriile produse, etichetate cu numele producatorilor, adica echipa formata din parinte si copil.

Pretul pentru participarea la acest curs este de 75 lei (totul inclus), este necesara programarea in prealabil, dar si achitarea taxei cu 1-2 zile inainte de data evenimentului. Mai multe detalii puteti gasi pe shoshon-edu.ro sau la numarul de WhatsApp: 0774.532.232.

Book Reading Session la Alt.Craciun 2019

Editia din acest an la Alt.Craciun 2019 se desfasoara la Mercato Comunale (Str. Gheorghe Polizu nr. 28-34), intre 7 si 22 decembrie si include concerte “altfel”, food market, cadouri traditionale sau moderne si tot felul de activitati, printre care si doua sesiuni de Book Reading pentru copii. Parintii sunt si ei invitati la aceste ateliere care vor avea loc duminica, 22 decembrie, de la ora 13:30.

Autoarele care vor gazdui cele doua sedinte de citit sunt Madalina Tantareanu (Illustrated ABC for kids) si Liana Alexandru (Baiatul care nu credea in Mos Craciun).

Atelier de Bucurie si Decoratiuni de Craciun

Ce ar fi Craciunul fara decoratiunile speciale care impanzesc orasul in aceasta perioada?! Atelierul de Croit Imagini ii invita pe cei mici sa isi exerseze imaginatia, creativitatea si cheful de joaca la Atelierul de Bucurie si Decoratiuni de Craciun. Duminica, 22 decembrie, intre orele 16:30 si 18:00 la Carturesti, in Str. Arthur Verona 13-15, copiii vor realiza decoratiuni deosebite pe care apoi le vor aseza in bradutul lor de acasa sau le vor oferi celor dragi.

Atelierul este destinat tuturor copiilor, indiferent de varsta, costul este de 60 lei, iar participarea se poate face numai prin rezervare pe pagina de Facebook Atelierul de Croit Imagini sau pe email: [email protected].

Citește în continuare