Skip to content

Tarja Turunen scrie istorie la Bucuresti – concertul “360 Degrees. The Best of Tarja” (Sold Out) include 17 muzicieni de top, showul fiind filmat pentru DVD

Joi, 23 ianuarie 2020, Tarja Turunen isi va prezenta la Bucuresti cea mai mare productie rock de pana acum. “360 Degrees in Bucharest” va avea loc la Circul Metropolitan Bucuresti (Globus) si are la baza un concept original care imbina hiturile artistei cu proiectii special gandite astfel incat sa ofere publicului o experienta muzicala la superlativ.

“The Best of Tarja”, proiectul de inceput de an al artistei finlandeze, include un concert in Praga si unul in Bucuresti

Concertul din Bucuresti face parte din “The Best of Tarja”, un proiect din care fac parte doua showuri la inceput de an. Primul, “A Night in Prague”, se va desfasura pe 21 ianuarie 2020, intr-una dintre cele mai neconventionale si reprezentative cladiri a Cehiei, The Municipal House – Smetana Hall. Al doilea, “360 degrees in Bucharest” (World Premiere), va avea loc pe 23 ianuarie 2020 la Circul Metropolitan Bucuresti.

Atat pe scena din Praga, cat si pe cea de la Circul Metropolitan, artista va fi acompaniata 17 muzicieni de exceptie Alex Scholpp (chitara acustica si electrica), Julian Barrett (chitara electrica si acustica), Rafael Bittencourt (chitara electrica si acustica), Guillermo de Medio (orga), Christian Kretschmar (orga si pian), Timm Schreiner (tobe), Andi Pupato (percutie), cvartet de coarde (2 viori, viola, violoncel), Max Lilja (violoncel acustic si electric), Kevin Chown (bass acustic si electric), Doug Wimbish (bass acustic si electric), Clémentine Delauney (backing vocalist), Chiara Tricarico (backing vocalist), Toni Turunen (backing vocalist).

In 2019, Tarja Turunen si-a lansat cel de-al 7-lea album de studio solo, “In the Raw”, un material personal, neslefuit foarte mult, care va avea parte si de un turneu international

Anul 2019 a fost unul plin de evenimente pentru artista care a cunoscut succesul ca solista a formatiei Nightwish, alaturi de care a cantat in perioada 1996-2005.  Dupa ce si-a lansat abumul de studio “In the Raw”, al 7-lea din cariera ei solo, Tarja a scos in decembrie un single si videoclip nou pentru “You and I”, o piesa sensibila, personala.

Aceasta combinatie se regaseste in toate piesele noului album, un material in care artista se dezvaluie mult mai mult decat a facut-o pana acum, dupa cum ea insasi marturiseste.

Dupa cele doua concerte “Best of” din ianuarie, artista va continua cu “Raw Tour 2020”, un turneu care va incepe pe 7 martie in Lisabona si va include concerte in Madrid, Murcia, Bilbao, Barcelona, Marseille, Strasbourg, Paris, Londra, Manchester, ultima reprezentatie fiind programata in Glasgow pe 20 martie 2020.

Citește în continuare