Skip to content

Beauty 2.0. L`Oréal lanseaza Perso, un dispozitiv care produce pe loc rujul sau fondul de ten in culoarea preferata

L’Oreal a lansat un produs revolutionar in cadrul expozitiei de gadgeturi si tehnologie din Las Vegas, CES 2020: Perso, primul dispozitiv de tip 3 in 1 pentru acasa, care va aduce solutii particulare de infrumusetare in materie de ingrijire a tenului si va fi capabil sa realizeze formule personalizate pentru ruj si fond de ten.

Pe langa analiza aprofundata a pielii, gadgetul va genera pe loc produsul, in functie de nevoile voastre, cu ajutorul unor cartuse.

Sistemul Perso va putea fi folosit acasa cu ajutorul inteligentei artificiale si al unei aplicatii dedicate

Cu o inaltime de 6,5 inchi, Perso cantareste putin peste o jumatate de kilogram si ofera un proces simplificat in patru pasi pentru ingrijirea pielii si formularea personalizata a cosmeticelor.

La acest moment L’ Oreal a prezentat sistemul personalizat de ingrijire a pielii pe care il ofera noul gadget, urmand ca restul functiilor sa fie prezentate detaliat pe parcursul acestui an.

Dotat cu inteligenta artificiala, gadgetul va putea evalua starea sanatatii pielii, comunicand utilizatorului ce produse ii vor fi utile si isi va adapta automat recomandarile viitoare pe baza rezultatelor oferite zilnic. Cu un sistem patentat de motorizare, Perso creeaza formule personalizate in patru etape si promite optimizarea sanatatii tenului:

  1. Analiza pielii. Dupa deschiderea aplicatiei mobile Perso, utilizatorul isi va fotografia fata din diferite unghiuri. Cu ajutorul tehnologiei ModiFace, aplicatia foloseste inteligenta artificiala pentru a analiza starea generala a pielii utilizatorului – incluzand ridurile profunde, liniile fine, aspectul petelor intunecate si vizibilitatea porilor.
  2. Evaluarea mediului. Folosind datele geo-locatiei Breezometer, Perso evalueaza conditiile mediului in care va aflati si care pot influenta starea pielii, inclusiv temperatura, polenul, indicele UV si umiditatea la care sunteti expusi.
  3. Preferinta produsului. Dupa analiza mediului in care pielea este expusa, dar si a problemelor intampinate, utilizatorul poate introduce textura si nivelul de hidratare preferat, pentru a-si perzonaliza formula produsului oferit de Perso.
  4. Formulare personalizata. Datele colectate ajuta dispozitivul, la crearea unui amestec personalizat de produs, distribuit intr-o doza unica perfect portionata in partea de sus a dispozitivului pentru o aplicare usoara si curata.

Optiunile de machiaj ale Perso, aflate in plina dezvoltare, vor avea capacitatea de a incorpora informatii despre tendinte in timp real, precum si tehnologie de potrivire a culorilor oferind optiuni de produse din catalogul brandului. Veti putea proiecta o nuanta de ruj care se potriveste cu tinuta aleasa sau puteti opta pentru o culoare aflata in tendinte pe social media in acel moment.

Gadgetul personalizeaza culoarea fondului de ten si a rujului cu ajutorul unor cartuse

Partea cea mai spectaculoasa este personalizarea pe loc a fondului de ten si a rujului prin utilizarea aplicatiei. Realitatea augmentata va ajuta sa previzualizati atat culoarea fondului de ten, cat si a rujului. Dupa ce decideti sa creati acea culoare, Perso utilizeaza trei cartuse de culori pentru a produce cantitatea potrivita de produs. Cartusele trebuie sa furnizeze suficient ruj pentru 30 de aplicari si vor putea fi schimbate cu altele in momentul golirii acestora. Procesul de producere a fondului de ten functioneaza in mod similar, intrucat va combina culorile conform tonului pielii.

Citește în continuare