Skip to content

Galerie foto cu cele mai spectaculoase transformari ale Loredanei in peste 30 de ani de cariera. Detalii despre concertul Agurida XX, noiembrie 2020.

Loredana aduce la Sala Palatului un spectacol eveniment – un concert/musical post modern care reuneste muzica de la inceputul secolului trecut cu cele mai moderne sonoritati ale momentului. 

Spectacolul „Agurida XX”, care a fost initial programat pentru inceputul primaverii, dar reprogramat pentru 19 noiembrie, este o poveste despre calatoria in timp a unei dive enigmatice care se intoarce in mahalaua Bucurestiului de dinainte de razboaie, la petrecerea eclectica a unor lautari, alaturi de negustori, oraseni si drumeti veniti de pretutindeni. O poveste despre rafinamentul boierilor de alta data, despre bucuria muzicii din mahalaua autentica puse fata in fata cu viteza vremurilor de astazi si cu tehnologia de ultima ora.

Un etno rave rock party cu super diva absoluta a Romaniei, Loredana, artista care a rescris istoria muzicii pop din Romania, care a pus pe ritmuri moderne muzica folclorica autentica aducand-o in topurile radiourilor.

Loredana Agurida XX este o poveste muzicala suprarealista care celebreaza viata si dragostea unind muzica si stilurile de viata din doua secole.

Sunt disponibile biletele la concert, le puteti cumpara de aici.

O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie.

Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara,jazz, jamparale, blues sau musical.

Loredana  a cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

La mai bine de trei decenii de cariera, 24 de albume, peste 600 de cantece si peste 2000 de concerte, Loredana se intoarce in 2020 in universul Aguridei, un taram fantastic, o alegorie de simboluri si traditii romanesti.

Iata cele mai spectaculoase transformari ale Loredanei intr-o cariera exceptionala.

Citește în continuare