Skip to content

Bruce Springsteen relanseaza pe vinil 5 dintre albumele sale mai vechi

Bruce Springsteen a anuntat zilele trecute pe retetele de socializare ca pregateste relansarea pe vinil a 5 dintre albumele sale mai vechi. Este vorba despre “18 Tracks” (1999), “Live in New York City” (2001), “The Rising” (2002), “Devils & Dust” (2005) si “Live in Dublin” (2007).  Dintre acestea, ultimul, “Live in Dublin”, nu a mai fost disponibil pe vinil pana acum.  Cele 5 albume vor fi lansate oficial in acest format pe 21 februarie, insa pot fi achizitionate in regim de precomanda de aici.

Materialele pe vinil acopera perioada in care artistul s-a reunit cu E Street Band, formatie cu care Springsteen lucreaza si astazi

x-default

Toate cele 5 albume acopera perioada in care Bruce Springsteen s-a reunit cu E Street Band, trupa cu care cantase intre 1972 si 1989. Artistul american si E Street Band au inceput sa colaboreze din nou in 1999, insa nu au intrat in studio pana la albumul “The Rising” (2002). De altfel, colaborarea lor continua cu succes si astazi.

Fiecare dintre cele 5 albume are ceva special si este lansat pe vinil fie in premiera, fie pentru prima data dupa multi ani de la data aparitiei

 “The Rising” (2002) va fi scos pe vinil pentru prima data dupa mai bine de 15 ani, albumul incluzand piese despre vindecare si eliberare dupa atacurile din 11 septembrie. “Devils & Dust” (2005) si “Live in New York City” (2001) apar pentru prima data pe vinil de la data lansarii lor, la fel si “18 Tracks”, un material care include single-uri rare, cum ar fi demo-ul “Born in The U.S.A” si cantece exclusive precum “Trouble River”, “The Promise” sau versiunea lui Springsteen de la “The Fever”, piesa facuta faimoasa de catre Southside Johnny & The Asbury Jukes.

Albumul in premiera pe vinil, “Live in Dublin” (2007), include multe dintre cantecele folk clasice devenite cunoscute in interpretarea lui Pete Seeger, dar reorchestrate apoi de catre Springsteen.

Bruce Springsteen se bucura de un inceput de an favorabil, asta dupa ce in 2019 si-a lansat albumul “Western Stars” si a fost in topul preferintelor lui Barrack Obama

Cel mai recent material Bruce Springsteen, “Western Stars”, s-a bucurat de un mare succes anul trecut, iar pe 11 ianuarie, artistul a fost nominalizat la categoria “Best International Male” din cadrul Brit Awards. In plus, Barack Obama a dat publicitatii piesele lui preferate din 2019, iar printre “castigatori” s-a aflat si Bruce Springsteen cu “Hello Sunshine”. Pe aceeasi lista s-au mai regasit si cantece ca “Playing Games” (Summer Walker), “Baila Baila Baila (Remix)” (Ozuna feat. Daddy Yankee), “Different Kind of Love” (Adia Victoria), “Oblivions” (The National), “Show me Love” (Alicia Keys ft. Miguel) si “Mood 4 Eva” (Beyonce).  

Citește în continuare