Skip to content

Dupa o pauza generata de un scandal de hartuire sexuala, comediantul Louis C.K, castigator a 6 premii Emmy, vine la Sala Palatului pe 18 mai

Louis C. K este unul dintre cei mai mari comedianti din toate timpurile, plasat in topurile de specialitate de toate marile publicatii ale lumii – Rolling Stone, Variety, Hollywood Reporter.

A fost scenarist pentru show-uri de televizune cu audienta mondiala – David Letterman Show, Late Night with Conan O’Brien, The Dana Carvey Show sau The Chris Rock Show, a fost una dintre vedetele emisiunii Saturday Night Live si a avut roluri minunate care au aratat abilitatile sale actoricesti in filme ca “The Invention of Lying”, “Blue Jasmine”.

Este creatorul unor sitcomuri cu o notoritate mondiala -: “Lucky Louie”,  “Horace and Pete”, dar mai ales serialul cu nota autobiografica “Louie” cu care a castigat 6 premii Emmy.

Dupa ce in 2017 a recunoscut ca a avut un comportament sexual nepotrivit in prezenta mai multor tinere, Louis C.K a luat o pauza de la orice aparitie publica. A revenit in vara lui 2018, anuntand ca va pleca intr-un turneu mondial.

Fie ca recunosc in interviuri, fie ca nu, comediantii romani cei mai populari ai momentului sunt influentati si inspirati de stilul de stand up comedy pe care-l scrie si practica Louis C.K.

Scandalul de agresiune sexuala asociata cu Louis C.K a aparut ca urmare a unui articol publicat de New York Times

 (Louis C.K. Is Accused by 5 Women of Sexual Misconduct )

Imediat dupa aparitia articolului, comediantul a trimis presei un comunicat in care spunea ca toate faptele unt adevarate, ca “voi face un pas in spate si imi voi lua timp sa ii ascult pe cei din jur, dupa ce o lunga si norocoasa cariera in care am putut spune orice am vrut”. Scandalul a dus si la retragerea din distributie a filmului pe care-l avea pe ecrane in acel moment “I Love you, Daddy”, dar si intreruperea serialului “Louie”. In cele din urma C.K. Louis si-a luat o pauza de mai putin de un an, pentru ca la 10 luni de la scandal, in august 2018 a aparut intr-un celebru club de comedy din Manhattan, neanuntat cu un spectacol bazat pe povestea supravietuitorilor unui atentat dintr-o scoala din Parkland, spectacol care a generat critici uriase. In zilele urmatoare a anuntat un turneu de 14 orase in America, pe care nu l-a sustinut in integralitate din cauza criticilor publice si s-a mutat catre Europa cu show-ul sau.

Louis C.K. a mai fost in Romania anul trecut cand a avut 3 spectacole sold out in Cluj. Acum vine la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 mai, cu un show exclusiv in limba engleza care nu este recomandat minorilor si care este securizat prin cea mai noua tehnologie de blocare a gadget- urilor care pot inregistra – Yondr

Spectacolul de la Sala Palatului se va desfasura in absenta telefoanelor mobile. Inainte de intrarea in sala toate telefoanele si ceasurile smart vor fi securizate in huse Yondr, aceste fiind deschise la finalul evenimentului. Spectatorii vor fi în posesia telefoanelor si accesoriilor smart pe toata perioada spectacolului si vor putea avea acces la acestea in timpul reprezenta’iei deblocandu-le in asa-numitele Phone Use Areas aflate in foaierul salii. Inainte de intoarcerea in sala, telefoanele si accesoriile smart vor fi re-securizate in aceleași huse Yondr.

Biletele sunt intre 99 si 299 lei si pot fi cumparate de aici.

Citește în continuare