Skip to content

The Mono Jacks lanseaza “Gloria”, primul single de pe noul album care va aparea in februarie la Arenele Romane

“Gloria” este primul single extras de pe noul album de studio The Mono Jacks care urmeaza sa fie lansat in cadrul unui concert la Arenele Romane, sambata, 8 februarie. Pana pe 31 ianuarie biletele au pret de presale 80 lei, pana in data de 8 februarie costa 100 lei, iar la intrare, daca vor mai ramane bilete disponibile, acestea vor fi la pretul de 110 lei.

Va puteti achizitiona bilete la concertul The Mono Jacks de la Arenele Romane din reteaua Iabilet.ro.

“Gloria” este “framantare sau cautarea unui sens”, dar si expresia pe care membrii The Mono Jacks au gasit-o pentru o “femeie teribil de frumoasa”

.Doru Trascau, solistul The Mono Jacks, descrie acest single ca unul complex, in care se regaseste imaginea femeii teribil de frumoasa, dar si sansa noastra de a deveni nemuritori.

“Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel da si numele albumului. Gloria este un nume de femeie si imi imaginez ca este o femeie teribil de frumoasa. Gloria poate sa te insele, insa. Gloria poate sa te faca sa faci tampenii si cu toate astea o dorim cu totii. Gloria poate sa te faca sa infaptuiesti lucruri marete. Gloria te poate ucide. Gloria este o framantare sau cautarea unui sens. Gloria este sansa noastra de a deveni nemuritori. Si eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorinta ca tu sa-i aduci aminte de numele meu?”

“Gloria” va fi cel de-al III-lea album de studio al formatiei, precedentul single lansat de baieti fiind scos pe piata in aprilie 2019

The Mono Jacks s-a format in 2008 la initiativa lui Doru Trascau (voce, chitara), care cantase inainte in AB4. Trupa a debutat cu succes in 2010, cu albumul “Now in Stereo” care a atras imediat atentia publicului. Cantecele The Mono Jacks au o mare doza de emotie, fiind inspirate de ganduri si experiente in care fanii se regasesc intotdeauna. Intre 2013 si 2015, trupa a anuntat o perioada de pauza si apoi s-au despartit, insa in 2016 Doru Trascau a revenit intr-o noua formula.

Piesele “Tablou” si “Drumul” lansate in 2016 au venit sa puncteze aceasta revenire, iar in noiembrie 2017, la doar 3 luni de cand intrase in studio alaturi de noii sai colegi (Andrei Zamfir -chitara, Cristian Chiru – bass si John Ciurea – tobe), Doru Trascau si The Mono Jacks lanseaza “Usor distorsionat”, cel de-al II-lea album al formatiei.

Dupa ce a experimentat o perioada de anxietate si atacuri de panica, Doru Trascau a gasit salvarea in psihoterapie, de mare ajutor fiindu-i si muzica

Piesele The Mono Jacks se disting prin profunzime si emotia transmisa. In fiecare se regaseste o parte din trairile si gandurile baietilor, inspirate poate si de experientele avute. Doru Trascau s-a confruntat in trecut cu episoade de anxietate si atacuri de panica, artistul vorbind despre cum psihoterapia, dar si muzica l-au salvat si l-au ajutat in perioada de recuperare. Acum, cand se considera vindecat in totalitate, marturiseste deschis ca psihoterapia e cea mai buna solutie la care a apelat, cea care l-a si salvat, insa fara muzica nu ar putea trai.

Citește în continuare