Skip to content

Spectacolul All Inclusive, regizat de Vlad Zamfirescu, se vede in luna februarie la Paris

“All Inclusive”, dupa textul lui Alexandru Popa (cunoscut publicului pentru “Secretul fericirii”, “Efecte colaterale”), a avut premiera in anul 2017 la Palatul National al Copiilor, iar in aceasta stagiune se poate vedea pe scena Nationalului bucurestean.

Protagonistii Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vald Zamfirescu si Diana Roman va dau intalnire si la Paris, in luna februarie, pe scena Espace Reuilly.

Spectacolul este o comedie spumoasa, in care hohotele de ras se impletesc cu trairea autentica si cu momentele de mare tensiune emotionala

Spectacolul spune povestea unei familii formata din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu), fiica lor, Adele (Diana Roman), si a intamplarilor neprevazute cu care trebuie sa se confrunte.

Ajunsi in preajma varstei de 40 de ani, cu o fiica de 20, cei doi parinti par sa fie intr-o cautare perpetua a unui ideal nedefinit si tanjesc mereu dupa altceva decat le-a oferit viata pana atunci. Existenta lor ia o turnura neasteptata atunci cand Adele, tanara studenta, anunta ca traieste o poveste de dragoste si asteapta un copil de la Vincent (Vlad Zamfirescu).

Tatal fetei, Maurice, travereseaza criza varstei de mijloc si crede ca isi va gasi fericirea in bratele veselei Monique (Mirela Oprisor), sora iubitului fiicei sale.

“All Inclusive” este o comedie exploziva despre iubire, tradare, entuziasmul contagios al tineretii si crizele comice ale maturitatii. 

Spectacolul se poate vedea la Teatrul National Bucuresti in zilele de 27 ianuarie si 2 februarie, ora 20.00, iar la Paris in 23 februarie, ora 16.00, Espace Reuilly, 21 Rue Antoine-Julien Henard, 75012

“All Inclusive” de Alexandru Popa

Regia: Vlad Zamfirescu

Distributia: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman

Durata: 2h (fara pauza)

Bilete TNB – 27 ianuarie: aici 2 februarie: aici

Espace Reuilly, Paris – 23 februarie: aici

Citește în continuare