Skip to content

Maggie Gyllenhaal va fi mama lui Elvis Presley, in filmul biografic despre regele rockului, film pe care-l pregateste Baz Lurhmann

Maggie Gyllenhaal va fi Glayds Presley, mama lui Elvis in filmul biografic pe care-l va regiza Baz Luhrmann.

Povestea acestui film se concentreaza pe anii de tinerete ai lui Elvis, pe debutul sau in muzica si controversele pe care le-a generat in acea perioada. In rolul tanarului Elvis va fi Austin Butler, iar rolul managerului lui Elvis, Colonelul Tom Parker care i-a controlat intreaga viata, va fi interpretat de Tom Hanks.

In rolul sotiei lui Elvis, Priscila, a fost distribuita o actrita din Australia: Olivia Dejonge pe care publicul a mai vazut-o in filmul The Visit, regizat de Night Shyamalan.

Baz Luhrmann va fi si producatorul filmului alaturi de sotia sa, scenografa si autoare a unor costume memorabile, Catherine Martin. Luhrmann a scris si scenariul alaturi de Craig Pearce, cu care a scris si scenarriile de la “The Great Gatsby” si “Moulin Rouge!”.

Maggie Gyllenhaal tocmai a terminat de filmat la miniseria pentru HBO, The Douce, serie cu care a castigat in 2018 un Glob de Aur pentru rolul prostituatei devenita producator de filme porno.

Dupa filmul lui Luhrmann, Maggie Gyllenhaal va juca intr-un film inspirat de povestea de dragoste dintre arhitectul  Mies Van der Rohe si Dr. Edith Farnsworth unde il va avea partener pe Ralph Fiennes.

Austin Butler, viitorul Elvis, a devenit cunoscut in toata America gratie rolului din spectacolul de teatru “The Iceman Cometh” in care l-a avut partener pe Denzel Washington si care a avut foarte mare success pe Broadway.

Dupa succesul pe Broadway, Butler a fost distribuit in serialul “The Carrie Diaries” si in filmul lui Quentin Tarantino “Once Upon a Time in Hollywood”.

La Hollywood e moda filmelor biografice inspirate din artistii care vin din muzica: „Judy”, „Bohemian Rhapsody”, „Rocketman” sunt doar cele mai recente exemple. Buz Lahrmann are o istorie lunga in zona filmelor musical – cu „Moulin Rouge” si „Romeo +Juliet|, filme care au facut istorie in productiile de gen.

Citește în continuare