Skip to content

Alexandra Usurelu concerteaza la Teatrul Metropolis pe 28 martie, “Usor Jazz” avandu-l ca invitat pe Sebastian Burneci

Sambata, 28 martie, incepand cu ora 20:00, Alexandra Usurelu va prezenta la Sala Gloria, Teatrul Metropolis concertul “Usor Jazz”

Alexandra va fi acompaniata de instrumentisti ai scenei de jazz, membri ai orchestrelor nationale de prestigiu, invitatul special al showului fiind trompetistul Sebastian Burneci.

Puteti achizitiona biletele din reteaua Iabilet.ro.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale lui Sebastian Burneci a fost “Unspoken – live at the Radio Hall”, inregistrat in 2019 alaturi de un trio din Bulgaria si Orchestra de Camera Radio

Trompetist, solist al big bandului Radio si absolvent al Prince Claus Conservatoire din Olanda, Burneci a avut in ultimii ani numeroase proiecte de jazz, fiind si fondatorul si leaderul Bucharest Jazz Orchestra.

In seria de concerte “Usor Jazz”, cantecele Alexandrei Usurelu sunt puse in valoare de ritmurile de jazz clasic

Concertul de la Sala Gloria se anunta unul discret, dar impresionant si plin de emotie, conturat dupa personalitatea si stilul muzical al Alexandrei. “Usor Jazz” este descris ca o punte de legatura intre muzica complexa si publicul larg, care are acum atatea alternative artistice.

“Usor Jazz” a inceput in 2018, fiecare concert incluzand instrumentisti si solisti locali, apreciati din zona de jazz, acestia pregatind pentru proiect aranjamente noi.

Pe langa “Usor Jazz”, Alexandra Usurelu a lansat de curand si proiectul “Fata care chiar exista”, o serie de concerte care poarta numele celui mai recent single al artistei

“Fata care chiar exista” a fost deja  prezentat in Iasi, va ajunge la Timisoara pe 9 martie, urmand ca artista sa concerteze si in Bucuresti, la Hard Rock Café, pe 28 mai 2020.

Cantecele scrise in ultimii ani sunt mai intai prezentate in aceste concerte, urmand ca dupa turneul national “Fata care chiar exista”, Alexandra Usurelu sa revina cu videoclipuri si proiecte noi

Artista pregateste lansarea unui al doilea album de studio, la concertele din seria “Fata care chiar exista” Alexandra urmand sa cante mai multe dintre piesele scrise recent.

Citește în continuare