Skip to content

Liam Neeson va fi vedeta unui nou thriller in care joaca rolul unui asasin faimos. Regizor va fi Martin Campbell, care filmeaza acum in Bucuresti.

Seria de filme in care Liam Neeson este criminal sau aasin platit continua cu o noua productie care incepe sa se filmeze in august.

„Memory” se va numi filmul, e inspirat de un roman aparut in Olanda in 2003, „The Memory of a Killer”, ale carui drepturi de ecranizare s-au vandut cu peste 1 milion de dolari.

Neeson interpreteaza rolul acestui asasin care devine el insusi o tinta pentru ca refuza sa accepte un job pentru o retea mafiota. Pelicula va fi regizata de Martin Campbell – care a facut James Bond Casino Royale si care se afla in aceste zile la Bucuresti unde filmeaza pentru „The Asset”.

Liam Neeson a mai filmat un thriller, “Honest Thief”, regizat de Mark Williams (cunoscut pentru serialul Ozark) care urmeaza sa fie lansat in septembrie.

Anul trecut, Neeson a fost protagonist in trei filme „Cold Pursuit”, „Men in Black: International” si „Ordinary Love”. A fost si vocea personajului Qui-Gon Jinn in Star Wars: The Rise of Skywalker. 

In varsta de 67 de ani, Liam Neeson a fost cunoscut in prima parte a carierei sale pentru rolurile din comediile romantice britanice.

Odata cu debutul la Hollywood in filme cu Mel Gibson si Anthony Hopkins in „The Bounty” (1984) sau Robert de Niro si Jeremy Iron – „The Mission” (1986), Neeson a intrat foarte usor pe lista actorilor privilegiati.

 Mai tarziu a detinut rolul principal din „Lista lui Schindler”, apoi in drama „Kinsey” si nominalizarile la Oscar, Globurile de aur sau Bafta au inceput sa vina ins erie.

Din 2008, odata cu thrillerul „Taken”, Neeson practic a fost redescoperit ca un actor al filmelor de actiune, iar acum face thriller dupa thriller.   

Citește în continuare