Skip to content

Dorintele devin alegeri, concept aniversar pentru patru ani de IQOS in Romania (P)

Suntem diferiti, iar ceea ce ne face unici sunt dorintele pe care le avem si modul in care facem ca acestea sa prinda viata. Alegerile noastre sunt cele care ne aduc mai aproape de materializarea dorintelor asumate.

Fie ca este vorba despre alegerea tinutei care sa-ti exprime personalitatea, alegerea melodiilor din playlist care-ti dau o stare de bine sau pur si simplu alegerea de a merge intr-un loc nou in oras, toate acestea pot avea un impact considerabil asupra prezentului si viitorului. Atunci cand alegerile sunt facute in mod constient, in acord cu sinele nostru autentic, realitatea va fi ancorata in dorintele noastre cele mai arzatoare.

Anul 2020 este, poate, anul in care ne simtim mai responsabili si asumati in alegeri care sa fie benefice atat pentru noi, cat si pentru cei apropiati. IQOS, dispozitivul revolutionar de incalzire a tutunului, implineste 4 ani de cand a fost lansat in Romania si sarbatoreste oamenii care aspira la un viitor mai bun. Pentru aceasta aniversare, designer-ul vestimentar Laura Hincu si Alin Popa, creator de show-uri de lumini si unul dintre fondatorii Lights & Magic, au creat instalatia  IQOS Wishing Tree.

Sub conceptul „Dorintele devin alegeri”, instalatia IQOS Wishing Tree asteapta sa fie decorata cu dorinte, care, ulterior, pot deveni alegeri asumate. Astfel, toti cei care calca pragul Qreator by IQOS in perioada 15 – 28 februarie, vor putea da forma dorintelor  prin decorarea copacului cu acestea.

Activarea-concept va fi prezenta in magazinele IQOS din mall-urile din Bucuresti, Cluj, Constanta si Timisoara, dar si in lounge-urile din tara, unde utilizatorii isi vor putea pune dorinte in variantele miniaturale ale instalatiei Wishing Tree.

Totodata, pana pe 28 februarie, cei care fac parte sau se inscriu in comunitatea IQOS accesand club.iqos.ro au sansa de a castiga unul dintre cele 400 de dispozitive IQOS 3 DUO Copper, in editie limitata, transformand punctele acumulate in sanse de castig.

Citește în continuare