Skip to content

Unul dintre cei mai cool mixologi ai momentul, Rene Soffner, vine in Bucuresti in IQOS Living Room, in 27 februarie

Rene Soffner este castigatorul titlului „Cel mai bun mixolog din Europa“ in anul 2019, un adevarat expert in arta gustului, pentru care fiecare cocktail este atat o experienta senzoriala, cat si un proces stiintific. In 27 februarie, el va fi prezent in Bucuresti, in IQOS Living Room.

IQOS Living Room este un concept care imbina design-ul si experientele surprinzatoare, un loc relaxat de intalnire intre oameni aparent diferiti prin stil, dar uniti prin alegeri, pasiuni si interese comune.

IQOS si Rene nu sunt la prima colaborare, dar cu siguranta de fiecare data depasesc noi dimensiuni ale creativitatii si prezinta concepte surpriza comunitatii brandului din Romania. Dorinta de a veni cu ceva nou mereu este, de altfel, parte din firea lui Rene, care creeaza cocktailuri noi aproape saptamanal, in barul sau din Frankfurt, The Kinly Bar. Publicatia germana Mixology a nominalizat The Kinly Bar drept pub-ul anului 2020. Acesta este considerat si unul dintre cele mai bune baruri din lume. Meniul celui de-al doilea bar al lui Rene, Menage, deschis recent in Munchen, este recunoscut de Ghidul Michelin. De asemenea, recent Rene a contribuit la lansarea barului Amo in Berlin.

Astfel, condus de dorinta de a lansa produse noi si de a experimenta, Rene ajunge in Romania din nou. Si de data aceasta Rene va surprinde prin tehnici noi si creative de a mixa produselepentru a crea experiente senzoriale inedite.

Fiul uneia dintre cele mai influente femei somelier din Germania, Rene a fost initiat inca de mic cu fascinanta lume din spatele barului, dar mai ales cu povestile pe care le poti spune printr-un pahar cu un cocktail care are ingredientele perfecte

E recunoscut astazi in toata lumea pentru creatiile sale speciale. Dar parcursul lui Rene pana la acest succes a fost marcat de multa munca, foarte multe competitii de profil pe care le-a castigat la varste foarte mici (la 21 de ani a castigat G’Vine World Final care i-a adus si un job in Parol, aflat timp de multi ani in topul celor mai bune 50 de baruri din lume.)

Experienta pe care o propune pentru 27 februarie in IQOS Living Room poate si fi punctul de inspiratie pentru multi tineri din Romania. Pentru cei care vor sa invete Mixologia – care necesita notiuni de chimie, de somelier, dar si un gust perfect – avem si in Romania cursuri de specialitate.

Pentru pentru a descoperi mai multe despre calatoria senzoriala pe care Rene Soffner o pregateste pentru IQOS Living Room in 27 februarie, urmariti IG IQOS (iqos_ro).

IQOS este un produs destinat fumatorilor adulti care altfel ar continua sa fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Citește în continuare