Skip to content

Christina Aguilera are o noua piesa, “Loyal Brave True”, parte din coloana sonora a remake-ului Disney “Mulan”

Christina Aguilera se intoarce la radacinile ei Disney, lansand de curand “Loyal Brave True”, o piesa originala inclusa pe coloana sonora a filmului “Mulan”, un remake al productiei originale din 1998

Cantareata americana, fosta membra a Clubului Mickey Mouse, un concept Disney, a debutat in 1998, la varsta de 16 ani, cu cantecul “Reflection”, inclus in filmul original “Mulan”. Aguilera a anuntat inca de la sfarsitul lunii martie ca pentru varianta din 2020 a acestui film va lansa doua cantece, “Loyal Brave True”, dar si o reinterpretare a piesei “Reflection”.

Pelicula “Mulan” este una foarte puternica, plina de semnificatii care trec testul timpului, militand pentru a ramane autentic si curajos, indiferent de situatie. Cantecul Christinei Aguilera, “Loyal Brave True”, prezinta echilibrul fin dintre vulnerabilitate si putere.

Lansarea oficiala “Mulan” in China, piata pe care producatorii se bazau foarte mult, a fost amanata, insa data de lansare in Statele Unite ale Americii ramane aceeasi, 25 martie 2020. Filmul urmeaza sa ajunga in cinematografele din intreaga lume pe 27 martie.

Dupa albumul “Liberation”, scos pe piata in 2018, artista a mai mai lucrat la coloana sonora a filmului “The Addams Family” si a mai lansat un cantec alaturi de “A Great Big World”

Balada “Haunted Heart” inclusa pe coloana sonora “The Addams Family” a fost foarte bine primita de fani, iar la doar doua luni distanta, in noiembrie 2019, artista a lansat si “Fall On Me”, un cantec inregistrat alaturi de “A Great Big World”, trupa alaturi de care a a scos hitul “Say Something”, in 2013.

Remake-ul filmului “Mulan “ a costat 200 de milioane de dolari, pelicula avand la baza legenda eroinei chineze Hua Mulan

Filmul regizat de Niki Caro, cu Liu Yifei in rol principal, spune povestea tinerei Mulan care se deghizeaza in barbat, isi serveste armata si lupta pentru tara ei in locul tatalui ei in varsta.

“Loyal Brave True” a fost inregistrat atat in limba engleza, cat si in spaniola, fiind scris din perspectiva lui Mulan, cea care isi ascunde adevarata identitate

Piesa “Loyal Brave True” a fost scrisa de Jamie Hartman, Harry Gregson-Williams, Rosi Golan si Billy Crabtree, fiind produsa de Jamie Hartman. Cantecul aduce in prim plan cele trei virtuti ale personajului principal: loialitate, curaj si adevar. Imediat dupa ce Christina Aguilera a postat piesa pe retetele de socializare, clipul a devenit viral si are din ce in ce mai multe vizualizari.

Productia “Mulan” din 2020 nu il mai include ca personaj pe Capitanul Li Shang, comandatul si iubitul lui Mulan din varianta originala din 1998, o decizie bazata  pe miscarea #metoo

Varianta 2020 aduce in prim plan doua personaje care preiau rolurile lui Li Shang, si anume  Comandantul Tung, mentorul lui Mulan, si soldatul mai tanar Chen Honghui. Jason Reed, producatorul filmului, a declarat ca decizia a fost luata pentru ca un astfel de personaj cu “dubla autoritate si semnificatie” ar fi fost nepotrivit, mai ales intr-un film dedicat femeilor si curajului lor.

Citește în continuare