Skip to content

Marius Manole, Maia Morgenstern, Horia Tecau in campania “Cu mainile curate”. 8826 sms IMPREUNA. 2 euro pentru sustinerea spitalelor

Marius Manole, Maia Morgenstern, Horia Tecau s-au alaturat unei serii de persoane publice intr-o campanie in care invata publicul cum sa te speli corect pe maini, cea mai eficienta dintre formele de preventive impotriva coronavirus.

Filmat in timp ce fiecare dintre personalitati se spala pe maini, cu indicatii care fac trimitere si la meseriile lor de baza, spotul vorbeste inca o data despre rigoarea si pasii corecti pe care le implica un spalat pe maini corect. In aceste zile au fost multe campanii similare de educatie in igiena, educatie pe care scolile din Romania ar fi trebuit sa o faca mai sustinut inca de cand fiecare copil intra in clasa 0.

Probabil ca fiecare dintre noi stie acum ca nu obisnuia sa se spale atat de corect pe maini, ca un chirurg.

„Numai cu mainile curate putem da mana cu mana ca sa ajutam”, spune Andi Moisescu in videoclip. 

Spotul educativ e insa doar un pretext pentru un indemn la o donatie in sprijinul spitalelor care au nevoie de sustinere in aceste momente foarte solicitante pentru medici, dar si pentru sistem care nu e pregatit cu toata aparatura si resursele medicale necesare.

Pentru a veni in sprijinul spitalelor se poate face o donatie de 2 euro prin SMS, cu textul IMPREUNA la 8826 sau o donaţie mai mare pe www.daruiesteviata.ro. 

Citește în continuare